Belediye-İş Sendikası İle Niğde Belediyesi arasında imzalanacak Toplu İş Sözleşme imza ve ödül töreni 23 Mart 2013 saat 17:00’de Niğde Kültür Merkezinde yapılacak.

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesinin Toplu İş Sözleşmeleri Merkez Niğde Belediyesi ile devam ediyor. Taraflar arasında anlaşma ile sonuçlanan imza töreni yarın saat 17:00’de Kültür merkezinde yapılacak. Yapılan Zam oranı Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından işçilere duyurulacak. Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak yarın yapılacak tören hakkında bilgi verdi. Özkaymak Niğde Belediyesinde işçilerin yüzü gülmeye devam edecek dedi.

 

TİS töreni ile birlikte ayrıca bu yıl ilk defa Belediye-İş Sendikası tarafından uygulanacak olan “Emekçi Dostu” ödülleri de sahibini bulacak. Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu Belediye İşçilerinin kadro ve diğer sorunları ile ilgilenip çalışmalar başlattığından daha önce Yılın “Emekçi Dostu” seçilmişti.

Niğde Kültür Merkezinde yarın saat 17:00’de yapılacak törene Niğde Valisi Sayın Alim Barut, Niğde Ak Parti Milletvekilleri Sayın Alpaslan Kavaklıoğlu, Sayın Ömer Selvi, Niğde Belediye Başkanı Sayın Faruk Akdoğan, Belediye-İş Sendikası Genel Merkez Yöneticileri ile birlikte Sendika temsilcileri, işçiler ve çok sayıda davetlinin katılacağı beldirildi.

 

Ayrıca Belediye işçilerinin kadroları ile ilgili Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’nun Belediye işçilerine çalışmalar ve son günlerde basında çıkan kadro haberleri ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.

  

 

 

Editör: TE Bilişim