Belediye İş Sendikasının Toplu İş Sözleşmeleri devam ediyor. Gümüşler Belediyesinde mutlu son…


Belediye İş Sendikası ile Gümüşler Belediyesi arasında Toplu iş sözleşmesi imzalandı. Şube Başkanı Şaban Özkaymak ile Belediye Başkanı Bayram Akdoğan arasında imzalanan Toplu İş sözleşmesi ile işçilerin maaşlarına %16 net zam yapıldı.

Yapılan sözleşme ile işçilerin maaşları daha önce en az ikramiyesiz 1,180.00 TL iken şimdi 1,350.00 TL oldu. Günlük yevmiyeleri ise %28 zam ile 44,40 TL’den 56,50 TL’ye yükseltildi. Daha önceden maaşları ile birlikte aldıkları 52 günlük ikramiyelerini artık maaş haricinde Bakanlar kurulunun açıkladığı tarihlerde alacaklar.

Belediye İş Sendikası Niğde Şube Şaban Özkaymak,’ Belediye Başkanımız ile yaptığımız bu Toplu İş Sözleşmesi arkadaşlarımız adına çok güzel oldu. Zaten biz işçi arkadaşlarımızla görüşmeden toplu iş sözleşmesi masasına oturmuyoruz. Belediye-İş Sendikası olarak aslında bizim sözleşme imzaladığımız bir Akdoğan Başkanımızda daha var. Ben Sayın Başkanımıza abisi Niğde Belediye Başkanı Sayın Faruk Akdoğan gibi işçi arkadaşlarımıza ve emeğe verdiği değerden dolayı Sendikam ve işçi arkadaşlar adına Teşekkür ediyorum’. Dedi.

Belediye Başkanı Bayram Akdoğan İşçilerin her zaman aldıkları ücreti hak ettiklerini ve emekten yana olduklarını söyledi.  Akdoğan ayrıca Sendika başkanına  gösterdiği başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. 


Editör: TE Bilişim