Belediye-İş Sendikası ile Edikli Belediyesi arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesinde işçilere 3 yıllığına yüzde 45 zam yapıldı.

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak ve Edikli Belediye Başkanı Ahmet Musalli arasında 3 yıl süreli Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. İşçilere Birinci yıl için yüzde 13, İkinci Yıl için yüzde 14, Üçüncü yıl için Yüzde 15 oranında zam uygulanacak. Ayrıca Sosyal haklara da Seyyanen zam yapıldı.

 

Yapılan sözleşme ile işçilerin Taban günlük yevmiyeleri 70.00 TL ye yükseldi. Aylık maaşlar ise ikramiyeleri maaş içerisinde ödenecek şekilde 2100.00 TL ile 2500.00 TL arasında değişen rakamlardan oluşuyor.

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak, Edikli Belediye Başkanı Ahmet Musalli’ye Teşekkür ederek başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Özkaymak ”Edikli Belediyesinin geçmişte ödenemeyen ücretlerini göz önüne aldığımızda şimdi hem gününde hem de Ülke şartlarının üzerinde ücret ödediğini görüyoruz. Bu Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Musalli’nin başarısıdır ”Dedi.

Edikli Belediye Başkanı Ahmet Musalli verilen ücreti işçilerin hak ettiğini ve alın terine de her zaman saygılı olduğunu belirterek emekçinin ve personelinin yanında olduğunu söyledi.



Editör: TE Bilişim