MHP Niğde Belediye Meclis Üyesi Cumhur Durmaz, Niğde’de esnafa 2 bin TL cansuyu desteği verilmesi için belediye meclisine teklif sundu. Sunduğu teklif oy birliği ile kabul edilerek Plan Bütçe komisyonuna sevk edildi.

MHP Niğde Belediye Meclis Üyesi Cumhur Durmaz, ilimizde ağır pandemi koşulları nedeniyle gelirleri belli bir seviyenin altında kalmış ve dar gelirli duruma düşen esnafların ekonomik olarak desteklenmesi ve Niğde Belediyesinin bir nebzede olsa onların yanında olduğunu göstermek için esnafa 2 bin TL cansuyu desteği verilmesi için belediye meclisine teklif sundu. Sunduğu teklif oy birliği ile kabul edilerek Plan Bütçe komisyonuna sevk edildi. Plan Bütçe komisyonundan çıkacak karara göre esnada destek verilecek.

MHP Niğde Belediye Meclis Üyesi Cumhur Durmaz’ın esnafa sunduğu cansuyu teklifi şu şekilde: “İlimizde ağır pandemi koşulları nedeniyle gelirleri belli bir seviyenin altında kalmış ve dar gelirli duruma düşen esnaflarımızın ekonomik olarak desteklenmesi, Belediyemizce bir nebzede olsa onların yanında olduğumuzu göstermemiz amacıyla, 2020 yılına ait vergi matrahı zararla kapatıldığı için hiç gösterilmeyen veya 2020 Yılı Brüt asgari ücretin 1 yıllık tutarı olan 35.316,00 TL'yi geçmeyen miktarda vergi matrahi beyan eden Basit Usul,Gelir Vergisi veya Kurumlar Vergisine tabi esnaflarımıza 2.000,00 TL. tutarında cansuyu desteği verilmesi hususunu, 17.05.2021 tarihinde yapılacak olan Belediye Meclis Toplantısında konunun Meclis Gündemine alınmasını arz ve talep ederim”

Halk Bank Niğde Sanayi Şubesi Açıldı Halk Bank Niğde Sanayi Şubesi Açıldı

Editör: TE Bilişim