Dündarlı Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesi arasında devam eden Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri mutlu sonla bitti.

 

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanlığına yeni atanan Yusuf  Karaca  ve 30 Mart 2014 yerel seçimleri ile yeni seçilen Belediye Başkanı Hüseyin Çıkan ilk Toplu İş Sözleşmelerini birlikte imzaladılar. Dündarlı Belediyesi işçilerinin beklentilerinin de üzerinde bir zam oranında imzalan sözleşme çalışan işçilerin yüzlerini güldürdü.

 

 

 Belediye Başkanı  Hüseyin Çıkan yaptığı açıklamada ; “Bende bir işçi emeklisiyim. Türkiye Petrolleri gibi çalışması ağır bir kurumdan emekli oldum ve işçiliğin ne olduğunu gayet iyi bilirim. Bu yüzden belediyemizin imkanları doğrultusunda çalışan arkadaşlarımıza alın terlerinin karşılığını en iyi şekilde vermeye çalışıyoruz” dedi.

 

 

Şube Başkanı Karaca  belediye başkanına gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı işçiler ve sendika adına teşekkür ederek şunları söyledi;  “Yeni görevimde imzaladığım ilk sözleşmemi başarılı bir şekilde sonlandırmayı Allah bana nasip etti. Ama ne var ki sevincimiz içimizde buruk bir acıyla gölgeleniyor. Somada hayatını kaybeden madenci kardeşlerimi buruk sevincimle anımsayarak, kalbimdeki bu hüzünle yad ediyorum” dedi.  

 

Editör: TE Bilişim