Sizlere Niğde'den ve Urfa'dan iki ayrı haber veriyoruz... Yorum sizin...



 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız tarafından Urfa'daki ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere kamyon dolusu patates gönderildi. 

Erzurumlu çiftçilerin satamadığı patatesleri alan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Urfa’da ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıttı.

Çiftçilerin bu yıl patatesleri bazı sorunları nedeniyle satamadıklarını ve kendilerinden yardım istediklerini belirten Yıldız, “Konuyu Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik’e ilettik. Görüşmelerimiz olumlu bir şekilde sonuç verdi. Hem çiftçilerimizi mutlu edecek hem de Urfa'mızın bütün ilçelerinde mağdur ve ihtiyaç sahiplerini memnun edecek bir çözüm bulduk. 15 tıra yüklediğimiz yaklaşık 500 ton patatesi halkımıza ücretsiz olarak dağıttık" ifadelerini kullandı.

 AK Parti Haliliye Gençlik Kolları Başkanı Abdulhamit Karakeçili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi; "Milletvekilimiz İbrahim Halil Yıldız'ın göndermiş olduğu patates TIR'ı ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Urfa'ya geldi"

YUKARIDAKİ HABER URFA SİTESİ  www.balıklıgol.com 'dan ALINTILANMIŞTIR 

AŞAĞIDAKİ HABER İSE Borhaber.net SİTEMİZDENDİR... 

...

ERDOĞAN ÖZEGEN; PATATES KONUSUNA GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR

İhracat teşvikinin yanı sıra kurumların toplu alımları için görüşmeleri hızlandırdıklarını belirten Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve Niğde Milletvekili Özegen; “Ankara Büyükşehir Belediyemizi altgelir grubuna dağıtılmak üzere yüklü miktarda patates alması için Niğde Ziraat Odamız ile görüştürdük. İnşallah en kısa zamanda Ankara Büyükşehir Belediyesi yüklü miktarda bir alım gerçekleştirecek. Çiftçilerimizin ürünün değerlenmesi ve sıkıntıların giderilmesi için görüşmelerimiz devam edecek. İnşallah daha iyi sonuçlar alacağız” dedi.

...


Editör: TE Bilişim