Belediye İş Sendikasının Belediyelerde Toplu iş sözleşmesi anlaşmaları devam ediyor.. Çamardı İlçe Belediyesi ile Toplu İş Sözleşmesi imzalandı
Belediye İş Sendikası ile Çamardı İlçe Belediyesi arasında Toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı. Belediye Başkanı Yavuz Soylu ile Belediye-iş sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak tarafından imzalanan Toplu iş sözleşmesi 3(üç) yıl geçerli olacak.
Sonuçlanan anlaşmaya göre Çamardı Belediyesinde çalışan işçilerin Taban yevmiyeleri 56,93 TL’den, maaşları da 12. Derecenin 2. Kademesindeki evli iki çocuklu 657 sayılı Devlet Memurunun maaşından aşağı olmayacak şekilde dengelenecek.
 Her yıl Devlet memurlarına açıklanan zam oranları da işçiye aynen yansıtılacak. Bu durumda Belediye çalışanlarının eline geçen net rakam ilave tediye ikramiyeleri ile birlikte her ay 1.538.00 TL’den aşağı olmayacak.
Belediye İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak yapılan Toplu iş Sözleşmesinden dolayı Belediye Başkanı Yavuz Soylu ’ya teşekkür etti.
Özkaymak ‘’Çamardı Belediyemizde yapılan toplu iş sözleşmesi ile arkadaşlarımız daha müreffeh bir hayat yaşayabilmeleri için maddi yönden büyük bir imkan elde ettiler. Çamardı Belediyesinde çalışan işçi arkadaşlarımızın mutluluğu, çocuklarının mutluluğu bizim mutluluğumuzdur’’ dedi.
Çamardı İlçe Belediye Başkanı Yavuz Soylu ’’Belediye çalışanlarımız daha önceki dönemlerden ve bir çok belediyemizden çok daha güzel maddi imkanlara sahipler. İşçi arkadaşlarımızın üyesi olduğu sendika ile yaptığımız anlaşmadan arkadaşlarım adına mutluluk duydum. Sendikamız ile yaptığımız sözleşmenin Çamardı’ya hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.
İşyeri temsilcisi Suat Soylu’ nunda imzası altında Yapılan toplu iş sözleşmesi işçilere açıklandı.


Editör: TE Bilişim