Bor Şeker-İş Sendika Şube Başkanı Atalay Demirörs sendika seçimleri sonrası makamında ziyarette giden  Cumhuriyet Halk Partisi Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur ve Yönetim Kuruluna  karşı  ziyarete bulundu.

 

 Şeker-İş Başkanı Atalay Demirörs beraberinde heyetle yaptığı ziyarette  yakın dönemde yapılan sendika seçimleri sonrası başkan seçilmesi nedeni ile Bor CHP örgütünce ziyaret edilmiş olmaktan memnuniyet duyduklarını bu kere karşı ziyarette bulunduklarını belirterek Sendikalar ve emekten yana partilerin sürekli diyalog içinde olmasının yararına inandıklarını söyledi. İşçilerin sorunlarının varlığı yanında Şeker Fabrikasınında özeleştirme  kapsamında olmasının getirdiği sorunlarında bulunduğunu vurguladı.

 

 CHP Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur  Şeker fabrikası ve Şeker-İş sendikasını ziyarette belirtmiştim. Bu fabrika bölgemiz için çok önemli. 1983 yılından beri köylümüzün, çiftçimizin ekmek kapısı üretimi ile halkımızın şeker ihtiyacını karşıladığı önemli bir merkez. Binlerce kişi ile direk bağ olan fabrikanın özelleştirilmesine karşıyız. Onca özelleşen fabrikanın durumu ortada. Pancar  özellikle Bor ovasının başlıca ürünlerindendir. Şeker Fabrikası çiftçisi işçisi ve tüketicisi ile çok önemsediğimiz bir konumu vardır.O nedenle fabrikamızı çalışanlarımızı dünde olduğu gibi sahiplenmeye devam edeceğiz” dedi. CHP bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur sendikanın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek bu tür görüşmelerimiz devam edecektir diye konuştu.

 



Editör: TE Bilişim