Haber: Selim GÖKEL

1992 yılında kuruluşu gerçekleştirilen Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi son bir yıl büyük bir atılım yaparak, yatırımcıların gözdesi oldu. 2006 Yılında 300 hektar alana sahip olan Bor Karma ve Deri İhtisas Orgazine Sanayi Bölgesinin bugün itibari ile toplam alanı 715 hektara ulaştı. Geçtiğimiz yıl OSB Müdürlüğüne getirilen Ali İlker Atabay'ın yoğun çabaları sonucu, OSB'nin şikayet alan alt yapısı ve sanayicilere hizmet şekli değişti, yatırımcılar için çok cazip bir Organize Sanayi Bölgesi oldu.

BORSA YATIRIMCILARI TUKAŞ'IN DURUMUNU BORHABER.NET'E  SORUYOR

Öyle ki...

Dev firmaların da tercih ettiği Bor OSB, Tarım sektöründe faliyet gösteren Tukaş'ın tamamlanmak üzere olan fabrikasının durumu sık sık sitemizi telefonla arayarak öğreniyorlar. Borsada Tukaş hissesi bulunduran veya Tukaş hissesi almak isteyen bir çok borsa yatırımcısı borhaber.net sitemizi telefonla arayarak Tukaş  fabrikasının mevcut durumu hakkında bilgi istiyorlar. Bizde zaten gidip gördük, bilgilendiriyoruz.  

YENİ 7 YATIRIM İÇİN ARSA TAHSİSLERİ YAPILDI

Bugün de yine güzel bir gelişme oldu,  Bor  Karma Organize Sanayi Bölgesi bugün OSB'nin Yönetim Kurulu Başkanı Niğde Valisi Mustafa Koç'un, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ve OSB Müdürü Ali İlker Atabay'ın  katılımı ile yeni 7 işletme için tahsis imzaları atıldı.. 

Niğde'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı Niğde'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı

Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yönetiminden yapılan açıklamada; "Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın  Niğde Valimiz  Mustafa Koç'un katılımları ile 7 firmaya toplamda 217.530 m2 arsa tahsisi yapıldı. 

Kısa süre içerisinde inşaat faaliyetlerine başlayacak yatırımcılarımız 2023 yılında yatırımlarını tamamlayarak ilimiz ve ülkemiz için istihdam ve ekonomiye katkı sağlayacaklardır" denildi. 

Editör: TE Bilişim