Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanlığı Nevşehir’in Kaymaklı Belde Belediyesinde Sözleşme imzaladı.

 

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak ve Kaymaklı Belediye Başkanı arasında bir yıl süreli Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Birinci Altı ay için yüzde 25 İkinci Altı ay için yüzde 5 oranında işçilerin maaşlarına zam yapıldı. İşçilerin 71,50 TL olan günlük ücretleri yeni zamla 85,80 TL’ye yükselirken ikinci Altı ayda 90,00 TL olarak belirlendi.1,830.00 TL olan maaşlar ise 2,200.00 TL ye yükseldi.

 

 

İki yıl önce Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanlığına bağlanan Kaymaklı Belediyesi işçileri yaptıkları üçüncü sözleşme ile maşlarına Üç Sözleşmede Yüzde 60 zam almış oldular. İşçiler hem Belediye Başkanına hemde Şube Başkanı Şaban Özkaymak’a ilgilerinden ve ekonomik yönlerinin iyileştirilmesi açısından gösterdiği çabalardan dolayı teşekkür etti.

 

 

Şube Başkanı Şaban Özkaymak Belediye Başkanı Halit Elma’ya teşekkür ederek işçi arkadaşlarımıza iki yıl önce verdiğimiz sözleri yerine getirdik dedi. Belediye Başkanı Halit Elma ise Sendika başkanına teşekkür ederek işçilerin maaşlarını güzel günlerde harcamalarını temenni etti.

 

 

Editör: TE Bilişim