Niğde Belediye Başkanı işçilere bayram harçlığı olarak maaş + ikramiye ödedi

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Belediye işçilerine bayram öncesi bayram havası yaşattı. İşçilere verilen Bayram müjdesinden dolayı Belediye İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak Belediye Başkanına Teşekkür etti.

İşçilere Toplamda 500.000 TL

Belediye iş sendikası Niğde şube Başkanı Şaban Özkaymak Bayram öncesi İşçilere bir maaş, bir Devlet ikramiyesi verildiğini açıkladı. Özkaymak ‘Sayın Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan Kendine has Bayram kutlamasını işçi arkadaşlarımıza bayram öncesi yaptı. İşçi arkadaşlarımıza toplamda yaklaşık 500.000 TL maaş ve ikramiye ödendi. Kendilerine arkadaşlarımız adına teşekkür ederim. Dedi.

Havlu Sabun ve Bayram şekeri dağıtıldı

Belediye işçilerine Sendika şubesinde Şube Başkanı Şaban Özkaymak tarafından Toplu iş sözleşmelerinden kaynaklanan havlu sabun ve Bayram şekeri dağıtıldı.

Evi yanan işçi unutulmadı

2 gün önce evi yanan Belediye işçisine  Bayram öncesinde maddi olarak moral desteği verildi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ile Belediye iş Şube Başkanı Şaban Özkaymak arasında yapılan protokol ile Belediye işçisine  1.500 TL Doğal afet yardımı yapılırken,  Belediye başkanı tarafından işçinin yıl içerisindeki başarısı değerlendirerek 1(Bir) maaş ödül verildi.

 

Belediye İş Sendikası olarak Bütün Emekçilerin ve Niğdeli hemşerilerimizin Kurban bayramını tebrik eder hayatlarında bereketli ve mutlu günler dileriz.


Editör: TE Bilişim