Ahiler Kalkınma Ajansı,  6. Kalkınma Kurulu Toplantısı  26- 27 Eylül’de Kırşehir’de Yapılacak

 

                   Ahiler Kalkınma Ajanısı’nın, Yönetim Kurulu ve Genel Sekreterlikle birlikte  organlarından biri olan ve üyeleri Ajans’ın sorumluluk bölgesindeki Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinde görev yapan kamu  kurumu yöneticileri, akademisyenler , işadamları, sivil  toplum kuruluşları ve medya temsilcileri gibi yerel aktörlerden oluşan Kalkınma Kurulu 6. kez toplanacak.

 

                   Kuruluşundan bu yana Kalkınma Kurulu’nu sırasıyla Nevşehir, Kozaklı, Niğde, Aksaray ve Kırıkkale’de olmak üzere 5 kez bir araya getiren Ahiler Kalkınma Ajansı 6. Toplantıyı Kırşehir’de gerçekleştirecek.

    

                   26 Eylül 2012 Çarşamba günü Aksaray İli Ortaköy İlçesi’ne bağlı  Sarıkaman Kasabası’nda yapılacak olan Yunus Emre Şenlikleri’ne katılımla başlayacak olan program, Ahi Evran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nde devam edecek. Fakülte konferans salonunda saat 15:00’teki açılış konuşmalarının ardından, Ajans’ın 2011 yılı faaliyetleri ve denetim raporlarınn sunumuyla toplantı devam edecek. Ajans faaliyetlerine ilişkin görüşlerin alınmasının ardından sektörel komisyonların oluşturulmasıyla ilk gün programı sona erecek.

 

                    Programın ikinci günü ise Kırşehir Grand Terme Otel’de , sektörel komisyon çalışmalarıyla başlayacak.Komisyonların çalışmalarını özetledikleri sunumlarının ardından karar oturumu ile kapanış yapılacak.

     

                    Ahiler Kalkınma Ajansı 6. Kalkınma Kurulu programı,  Kırşehir İli Kaman ilçesi’ne bağlı Çağırkan  Beldesi’ndeki Japon Bahçesi ve Arkeoloji  Müzesi ziyareti ile sona erecek.

 

 

  

Editör: TE Bilişim