AHİKA Yönetim Kurulu Toplantısı Çarşamba Günü Nevşehir’de Yapılacak

 

 

Ahiler Kalkınma Ajansı Aylık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, 27 Mart 2013 Çarşamba günü saat 14:30’da Dedeman Oteli Toplantı Salonu’nda yapılacak.

 

            

Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Valisi Ali KOLAT Başkanlığındaki toplantı Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illeri Valilerinin yanı sıra Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları’nın katılımıyla gerçekleştirilecek.        

 

        

Bir önceki Yönetim Kurulu Toplantısında alınan kararlarla ilgi çalışmaların değerlendirilmesiyle başlayacak olan toplantı, 2012 Yılı Ajans Faaliyet Raporunun ve bütçe sonuçlarının onaylanması ve Ajans İç Denetim Raporu’nun Yönetim Kurulu’na sunulması ile devam edecek. Toplantı, 2012 Yılı Mali Destek Programları hakkında bilgilendirme ve         Bölge Planı hazırlık çalışmaları kapsamında yapılan faaliyetler konusunda bilgilendirme ile devam edecek. Ahiler Kalkınma Ajansı Mart Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı gelecek bir ay için yapılacak çalışmaların planlaması ile sona erecek.  

 


Editör: TE Bilişim