Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde Spor Bilimleri Fakültesi aracılığıyla ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin (TMOK) katkılarıyla “Dünya Fair Play Karikatür ve Fotoğraf Sergisi” ve “Fair Play Üniversiteler Kervanı Paneli” gerçekleştirildi.

Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde “İyiye, Doğruya, Güzele” temasıyla düzenlenen etkinliklere, Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ile birlikte Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkan Yardımcıları Remzi Yılmaz ve Gülfem Sezen Balçıkanlı, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Rüçhan İri, Niğde İl Gençlik ve Spor Müdürü İlker Ötgünlü ve çok sayıda personel ile öğrenci katıldı.

“Dünya Fair Play Karikatür ve Fotoğraf Sergisi”nin açılış kurdelesinin kesilmesiyle başlayan program “Fair Play Üniversiteler Kervanı Paneli”nin düzenlemesi ile devam etti.

"Ben Her Yerde Varım" Projesi Hayata Geçirildi "Ben Her Yerde Varım" Projesi Hayata Geçirildi

“Spor Bilimleri Fakültemiz Sporun Birleştirici Gücünü Kullanarak Büyük Başarılara İmza Attı”

Programın açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu şu ifadeleri kullandı: “Bildiğiniz üzere Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi spora ve sporcuya verdiği değer ile bu anlamda öne çıkan bir üniversitedir. Etik üstü davranışı ifade eden “Fair Play” de yine bizim düstur edindiğimiz ve öğrencilerimize kazandırmaya çalıştığımız bir davranıştır. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, sporun birleştirici gücünü kullanarak akademik çalışmalar yürüten ve bu güç sayesinde büyük başarılara imza atan sporcuların olduğu önemli bir yükseköğretim kurumudur.”

“Sporcularımıza Her Türlü Desteği Veriyoruz ve Vermeye Devam Edeceğiz”

Açıklamalarının devamında, “Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak sporcularımızın bayrağımızı taşıyan birer gönüllü elçi olduğunun da farkında olarak kendilerine gerek ulusal gerekse uluslararası platformlarda her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullanan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu son olarak programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Yoğun ilgiyle takip edilen program, Fair Play’e hizmet eden görevlilere “Fair Play Madalya ve Hizmet Sertifikası” takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Editör: TE Bilişim