Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda uygulanmak üzere "Ben Her Yerde Varım" projesi Niğde'de de hayata geçirildi.

Kurban Kesme Sertifikası Olmayanlar Kurban Kesebilecek Mi? Kurban Kesme Sertifikası Olmayanlar Kurban Kesebilecek Mi?

Niğde’de "Ben Her Yerde Varım" Projesi kapsamında Niğde Mesleki Eğitim Merkezi Kuaförlük bölümü öğrencileri kent merkezinde bulunan Nezihe Tahsin Kitapçı İlkokulunu ziyaret ederek kız öğrencilerin Güzellik ve saç bakımı hizmetlerini yaparak öğrencilerin gönüllerine girdiler.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Niğde Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Özdemir; “Söz konusu proje ile öğrencilerin mesleklerini icra ederken aynı zamanda içinde bulundukları toplumun aktif parçası olma becerisi kazanmaları; millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini geliştirmeleri; düzenlenecek etkinlikler yoluyla toplumda ihtiyaç duyulan konularda çözüm üretme kabiliyetlerini ortaya koyarken etik davranışlarla da örnek teşkil etmeleri hedefleniyor. Ben Her Yerde Varım Projesi dahilinde Niğde merkezde bulunan Nezihe Tahsin Kitapçı İlkokuluna Derya, Bilge ve Mücahit hocalarımla beraber gittik. Güzellik ve saç bakımı hizmetleri ile yiyecek içecek hizmetleri bölümü öğrencilerimizin katkılarıyla anasınıfı öğrencilerimizin saçlarına küçük dokunuşlar yapıldı ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. Okulumuz adına emeği geçen hocalarıma ve öğrencilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Selim GÖKEL