İşte Okulların SBS karnesi… Bor Hacı Ali Sebat Çorum İlköğretim Okulunun büyük başarısı.


Bu hafta karne haftası,  Okuların ilk yarıyılı bu hafta sonu tamamlanıyor. Öğrenciler karne alacak, ama hiç çocuğunuzun okuduğu okulun karnesini merak ettiniz mi?

Hangi ilçe fen yada öğretmen liselerine ne kadar öğrenci vermiş... Sayfanın altındaki Linke lütfen Tıklayın görün...
 
 

Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi tarafından hazırlanan Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ile ilgili istatistiki bilgiler ışığında Niğde’nin sınavlardaki durumu geçtiğimiz haftalarda masaya yatırılmıştı.

 

Niğde’deki ilköğretim okulları müdürleriyle gruplar halinde toplantı yapan İl Milli Eğitim eski Müdürü Cemal Akbıyık, “Niğde’nin SBS’deki sonuçlarını analiz ettik. AR-GE birimimiz tarafından hazırlanan istatistiki veriler ışığında başarı ve başarısızlık durumlarını müdürlerimizle birlikte inceliyoruz. Başarısızlığın nedenlerini tespit ediyor, çözüm yolları arıyoruz” demişti ve bu konunun haberini yapmıştık.(Tıklayın)

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE bölümünün de değerlendirdiği, Niğde Geneli 157 İlköğretim Okulunun  Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sıralamasında Özel okullardan ODTÜ İlköğretim Okulu 1. , Sungurbey İlköğretim Okulu 2.,  Devlet okullarından 23 Nisan Havacılar İlköğretim 3. sırada yer aldı.

 

Niğde geneli 157 okul arasında 7. sırada ile Bor İlçemizdeki Hacı Ali Sebat Çorum İlköğretim Okulu yer aldı. Bor İlçemizdeki 27 okul sıralamasında ve Niğde Merkez deki bir çok okulu geride bırakan Bor Hacı Ali Sebat Çorum İlköğretim Okulunun bu başarısı takdirle karşılanıyor.

 

Niğde Geneli 157 İlköğretim Okulundan  SBS Niğde Geneli sıralamasında 7. sırayı alarak büyük başarı elde eden Hacı Ali Sebat Çorum İlköğretim Okulunun ardından Bor İlçemizdeki okullardan Bor Toki İlköğretim Okulu 11. sırada, Bor Fahri Kirt İlköğretim Okulu 13. sırada, Kızılca Atatürk İlköğretim Okulu 20. sırada, Asım Eren İlköğretim Okulu 22. sıra ve Başpınar Mehmet Güleç İlköğretim Okulu da 23. sırada yer aldı.

 

Listenin Tamamını ve Diğer SBS istatistik sonuçlarını  Görmek İçin TIKLAYIN.


Editör: TE Bilişim