İlçe ziyaretlerine devam eden Valin Mustafa Koç Çiftlik İlçesini ziyaret ederek; ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşları dinledi.

Çiftlik İlçesine gelişinde Kaymakam Mehmet Tığlı, Belediye Başkanı Serkan Güzel, ilçeye bağlı belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, kaymakamlık personeli ve muhtarlar tarafından karşılanan Vali Mustafa Koç, Kaymakam Mehmet Tığlı’dan ilçenin mevcut durumu ve genel yapısı hakkında kısa bir brifing aldı.

Kaymakamlık binası içerisinde faaliyet gösteren kamu kurumlarını da tek tek gezerek çalışanlara kolaylıklar dileyen Vali Mustafa Koç, daha sonra Çiftlik Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Serkan Güzelden belediyenin tamamlanan ve devam eden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Programına İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretleri ile devam edem Vali Koç, Kahraman Gazilerimizle bir araya geldi.

İlçe Merkezinde faaliyet gösteren esnafları da ziyaret eden Vali Mustafa Koç, daha sonra muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Çiftlik ilçesine doğalgaz geldi Çiftlik ilçesine doğalgaz geldi

Burada kendisine iletilen sorun, görüş ve talepleri dinleyen Vali Mustafa Koç daha sonra Kahraman Şehidimiz Polis Memuru Nurettin Tekin ve Kahraman Şehidimiz Jandarma Uzm. Çvş. Şakir Tekin’in ailelerini ziyaret etti.

Editör: TE Bilişim