İlçe, kasaba ve köy ziyaretlerine devam eden Vali Mustafa Koç, Kırkpınar, Taşlıca ve Yeşilburç köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek; sorun, görüş ve talepleri dinledi. Gittiği köylerde vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılanan Vali Koç, ziyaret ettiği köylerde vatandaşlarla hasbihal ederek istek ve arzularını dinledi.

Niğde Valisi Mustafa Koç, il merkezine bağlı Kırkpınar, Taşlıca ve Yeşilburç köylerini ziyaret etti.
Beraberindeki kurum müdürleriyle birlikte gittiği köylerde muhtarlar ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Koç, sorun ve talepleri dinledi. Vali Koç, devlet imkanları ile ulaştırılan hizmetlerle köylerde yaşayan vatandaşların yaşam standardını yükseltmek için gayret ettiklerini belirterek, bugün de köylerin sorun ve sıkıntısını yerinde dinlemek amacıyla ziyaret gerçekleştirdiğini kaydetti.

Köy ziyaretlerinde kendisine iletilen ihtiyaç, talep ve önerileri dinleyerek tek tek not alan Vali Koç, köylüler tarafından dile getirilen talepleri imkânlar çerçevesinde çözmenin gayretinde olacaklarını söyledi.

Niğde genç nüfusta 21’inci sırada Niğde genç nüfusta 21’inci sırada

Kırsal kesime yönelik gerçekleştirdikleri bu ziyaretlerle köylünün ihtiyaç ve taleplerini yerinde görüp çözüm üretmeye çalıştıklarını ifade eden Vali Koç, ‘Bu ziyaretlerle vatandaşlarımızın dertlerini yerinde dinlemek, hasbihal etmek daha güzel ve daha anlamlı oluyor. İhtiyaçları, sorunları birebir paylaşma imkânı oluyor. Zaten gerek İl Özel İdaremiz gerekse de Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği aracılığıyla bugüne kadar köylerimize yönelik çok önemli hizmetlerin yapıldığını görüyoruz. Birçok köyümüzün köy içi yolları kilitli parke taşıyla döşenerek, yol, su ve alt yapı hizmetleri tamamlanmış durumda. Vatandaşlarımız tarafından dile getirilen diğer eksiklikleri de inşallah birlik ve beraberlik içerisinde çözeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim