Geçtiğimiz ay Ankara’da kurulan ve başkanlığını Mehmet Avşar’ın yaptığı  Tüm Niğde Dernekleri Konfederasyonu Genel Merkezine, Ankara’da görev yapan Niğdeli Bürokratlardan, sivil toplum kuruluşlarından, siyasetçiler ile çeşitli alanlarda faaliyet gösteren Niğde Derneklerinin Yönetim Kurulu üyeleri ile Niğdelilerden hayırlı olsun ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

GENEL MÜDÜR VE SAVCIDAN ZİYARET

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevre ve Etik Genel Müdürü Mehrali Ecer ve Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Manga, Tüm Niğde Dernekleri Konfederasyonu Genel Merkezi’ni ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette Konfederasyon Genel Başkanı Mehmet Avşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Manga ve Ecer, Tüm Niğde Dernekler Konfederasyonunun hayırlı olmasını dileklerinde bulunarak, konfederasyonun Niğde için güzel çalışmalara imza atacağına inandıklarını belirttiler.

Tüm Niğde Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Avşar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Niğde için neler yapabiliriz bunları hep birlikte düşünerek ilimiz için çalışmalar yapacağız dedi.

BORDER’DEN ZİYARET

Ankara’da faaliyet gösteren Bor Kültür ve Dayanışma Derneği (BORDER) Başkanı Hacı Ahmet Yücel beraberinde BORDER Genel Sekreteri Tolga Coşkun ve BORDER Yönetim Kurulu Üyesi Genel Başkan Yardımcısı Aydın Zengin, Tüm Niğde Dernekleri Konfederasyonu Genel Merkezini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Tüm Niğde Dernekleri Konfederasyonu Genel Merkezinde Genel Başkan Mehmet Avşar ve Genel Sekreter Hürriyet Cemal Özkaynak ile bir araya gelen BORDER yönetimi hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, Niğde için yapılacak ortak çalışmalara ve projelere destek vereceklerini belirterek, fikir alışverişinde bulundular.

AVŞAR: ORTAK PAYDAMIZ NİĞDE

Tüm Niğde Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Avşar, ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizi amacımız ortak paydamız Niğde. Niğde Dernekleri Konfederasyonu olarak hiçbir ayrım gözetmeksizin nerede yaşıyor olursa olsun tüm Niğdeli hemşerilerimizi kucaklamanın merkezi olacağız. Bu vesile ile yıllardır eksik kalan yönümüz olan Niğde’lilik bilincinin oluşması için tüm Niğdeli bürokratlarımızla, siyasilerimizle, federasyonlarımızla, derneklerimizle ve bütün kesimlerle Niğde için ortak akıl, ortak hareket ederek ilimizi hak ettiği konuma getirmek için çalışacağız” dedi.

Yeni Turistik Trenler Yola Çıkıyor Yeni Turistik Trenler Yola Çıkıyor

Editör: TE Bilişim