Niğde’de son zamanda ilginç dayak olayları yaşanmaya başladı.

Olay 1 : Geçtiğimiz hafta bir inşaat kontrol mühendisi dayak yedi, 8 kişi gözaltına alındı.

Olay 2 : Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü ile bir öğretmen kavga etti önce hastane sonra  karakolluk oldular.

Olay 3 : Şimdi de Niğde Devlet Hastanesinde bir sağlık çalışana nöbet esnasında taşeron firma çalışanları tarafından darp edildi.

****

En son oluşan olaydan başlayalım;

Niğde Devlet Hastanesinde Türk Sağlık-Sen işyeri temsilcisi sağlık çalışanı Senem Çavuşoğlu nöbet esnasında aynı yerde çalışan taşeron firma görevlisi tarafından darp edildiği iddia edildi.

SAĞLIK ÇALIŞANI DARP EDİLDİ.

Konu ile Türk Sağlık Sen Niğde Şube Başkanı Adnan Özer yaptığı açıklama da; Niğde Devlet Hastanesinde işyeri temsilcisi arkadaşımız Senem Çavuşoğlu nöbet esnasında adeta bir partinin militanı gibi hareket eden taşeron firma çalışanı tarafından görevi başında saldırıya uğramıştır. Bu çirkin saldırıyı gerçekleştirenlerin bir an önce idare ve adli makamlarca cezalandırılmasını istiyoruz. Konunun takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Arkadaşımıza gerçekleştirilen saldırıyı nefretle kınıyoruz.”dedi.

 ****

Diğer önemli olay;

Niğde Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nde görevli Kontrol Mühendisi Hakan Karaca, sokak ortasında beyzbol sopalı kişilerce  öldürülesiye dövüldü.  İnşaatlarda denetim yapan kontrol mühendisini dövdüğü şüphesi ile 8 kişi gözaltına alındı. (Burada Tıklayın)

 

DÖVÜLEN MÜHENDİS OLAYI ÇOK SU GÖTÜRÜR…

Çevre Şehircilik Müdürlüğünde görevli Kontrol Mühendisi Hakan Karaca, ilginç şekilde Niğde Valiliğinde görevlendirildi.

Bu konuya biraz kulak kabarttık ki, basit adli olay değil. İnşaatlardaki yapı denetim – ruhsat – siyaset  gibi alengirli iddialara ulaştık. Umarız bu konu,  zavallı, görevini yapmaya çalışan, sahipsiz mühendisin valiliğe görevlendirilmesi ile geçiştirilmez. Yakında bu iddiaların  cılkı çıkar. Seçim öncesi de çok güzel malzeme olur ama kullanabilene!…

****


EĞİTİMDEKİ ABSÜRDLÜKLERE ŞAŞIRMIYORUZ

Bir diğer konu, Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özüdoğru ile izin almaya gelen Edebiyat Öğretmeni Adem Korkmaz’ın kavgası. (Burada Tıklayın)

Bu konuda bakın yorumcularımız ne demiş…(burada) Fazla söze gerek yok. Eğitim en tepeden en aşağısına kadar kokuştu. Bir veli olarak bunu çok bariz hissediyorum.

Haber Yorum: Selim GÖKEL 

 

 



Editör: TE Bilişim