Daha önce yazmıştım. Türk milliyetçileri, ülkücüler, memleket sevdalıları, son yıllarda “ulusalcı, Türkiye Gençlik birliği vb” ifadelerle boy gösterenlerle aynı çizgide değildir ve olamaz. Belki birileri Türk milliyetçilerinin savunduğu değerlere yaklaşabilir. “Vatanın bölünmez bütünlüğü, 2023’te lider Ülke Türkiye, Birlikte Rahmet Ayrılıkta Azap olduğu” gibi Türk milliyetçilerinin savunduğu değerleri ifade edebilirler…
         Ama, dünün komünisti, zamanın hızlı sosyalisti, devrin ateisti çıkmış şimdi “Ulusalcıyım” diyor.
         Aslında söylemek istediğini alenen ifade edemediği için, aldığı yeni görevi açıkça söyleyemediği için yüzüne böyle bir maske geçiriyor bu sosyalist kopiller.
         İnsana sormazlar mı bu ulusalcılığınız, (Gerçi bu kelime ne Türk Milliyetçiliğinin o engin manasını ihtiva eder, ne de milliyetçiliğin maneviyatı ile uzlaşabilir.) üniversiteler Rus maşaları tarafından işgal edilirken, her gün birkaç ülkücü sizlerin taşeronları tarafından kurşunlanırken, Rusya sizler vasıtası ile Türkiye’yi bir Afganistan yapmak isterken neredeydi?
         Bir zamanlar ülkücüler “Esir Türklere hürriyet” diye çırpınırken, onlara “faşist” damgası vuranlar, şimdi ulusalcı mı oldunuz?
         “Bu kaçıncı bayram günü?
         Anne, babam dönmedi mi?
          Unuttu mu dersin beni
         Anne babam dönmedi mi?” diye ağlayan, feryat eden, saçlarını okşayanı kalmayan ülkücülerin yavrularını gözü yaşlı bırakanlar siz değil miydiniz yoksa?
         Rusya’ya selam durup, Türk askerini arkadan vuranlar, üniversite kapılarına bombalı pankartlar asıp dinimize sövenler, o pankartı indirirken parçalanan ülkücülerin ardından zafer çığlığı atanlar, şimdi günah mı çıkarıyorsunuz?
         Memleket çocukları birer birer kanlı urganlarda şehit düşerken, tek suçları vatanını sevmek olan ülkücü çocuklar Eylül cellatları tarafından Filistin askılarında sallandırılırken ulusalcı değil miydiniz yoksa?
          Apo denen köpeğin elini sıkarken, dağlarda bin bir zorluk altında Pkk’ya kurşun sıkan yiğitler şehit düşerken ulusalcılığınız hatırınızda değil miydi yoksa?
         Doğru söyleyin! Şimdi hangi gizli servisin aktörlüğüne soyundunuz. Bulgaristan üzerinden tezgahlanan yeni bir maşalığın taşeronu olmayasınız sakın?
         Lüks otellerin lobilerinde milyon dolarlık toplantıları nasıl tertipliyorsunuz? Ulusalcılığınız Türkiye’yi bir kaosa sürükleyip o karmaşadan rant elde etmek, milletin malını yağmalamak olmasın sakın?
         Ya da şöyle diyeyim. Bu milleti yıllar önce yaptığınız gibi kamplara bölüp karşı çıktığınızı söylediğiniz ABD’nin milletleri parçalayarak sömürge yapma misyonuna mı yardımcı oluyorsunuz?
         Sahi ulusalcı olduğunuzu söylüyorsunuz ama bu milletin kültürel değerlerine, inancına, dinine hiç de sıcak bakmıyorsunuz.
         Bu milletin tarihi ve dini ile barışık bir nesil yetiştiren, büyük liderlerine, manevi şahsiyetlere iftiralar atıyorsunuz.
         Geçmişteki yanlışlarınızdan pişmanlık duyabilir, hata yaptığınızı anlamış olabilirsiniz. Ama gerçekten bu millete hizmet etmek istiyorsanız önce bu milletin inançları ile barışın. Türk gibi hissedin, Türk gibi yaşayın, Türk gibi düşünün. Türk milletinin ıstıraplarını bilmeden onun derdi ile dertlenmeden, onun inandıklarına inanmadan ne ulusalcı olabilirsiniz, ne de bu milletten kabul görürsünüz.
         Unutmadan, bu yeni maskenizi takmanız için kaç para aldınız acaba?