İl Genel Meclis Başkanı Ömer Kılıç oldu İl Genel Meclis Başkanı Ömer Kılıç oldu

Cumartesi günü gerçekleşen ziyaret il başkanlığı binasında düzenlenen yönetim toplantısı ile devam ederken İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu, seçim sürecini ve seçimden sonraki gelişmeleri değerlendirdi. 
Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu’nun başkanlık ettiği ve İl divanı ile yöneticilerine yönelik düzenlenen toplantıda İl Başkanı İbrahim Uzun, Önceki dönem GİK üyesi ve Milletvekili adayı Mümin İnan, İlçelerin İlçe teşkilat başkanları da hazır bulundu. 
İYİ PARTİ VE AKŞENER ÜLKENİN DEĞERİDİR” 
Yeni atamaların ardından illeri ziyarete devam eden Buğra Kavuncu, Niğde’de teşkilat mensupları ile genel seçimleri değerlendirdi, bir sonraki açıklamalara ve düzenlemelere kadar ki süreçte yapılması gerekenleri anlattı. Genel seçimlerde oldukça üstü bir çalışma azmi gösteren İYİ Parti’nin ve Genel Başka Meral Akşener’in ülkede ne kadar değerli bir siyasi parti ve değerler olduğunun altını çizerek, teşkilatların yeni süreçte daha da güçlü olması ve koordinasyon içinde çalışmasının bir kez daha önemine değindi. 
ELEŞTİRİ VE ÖZ ELEŞTİRİLER ŞEFFAFÇA PAYLAŞILDI
İl Başkanı Uzun’un brifingi ile başlayan ve Niğde seçim sürecinin raporlarının da değerlendirdiği toplantıda, öz eleştiri ve eleştiri dahil tüm konular bütün şeffaflığıyla tartışılarak değerlendirmeleri yapıldı, yeni stratejilerin değerlendirilmesi planlanmasının alt yapısı hazırlandı.

“EN KISA ZAMANDA TEKRAR GELMEYİ ARZULUYORUM”
Niğde’nin genel anlamda oldukça güzel ve önemli bir şehir olduğundan da bahseden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu “Teşkilatımızın tüm üyelerine bu süreçte yaptıkları tüm değerli katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Hepinizin emeğine sağlık. Eksiklerimizi masaya yatırarak doğru olan kısımlarında da güç katacağımız istişarelerimiz devam edecek. Bu arada Niğde mükemmel bir şehir. En kısa zamanda tekrar gelmeyi arzuluyorum” dedi.(İyi Parti)