İlçe, belde ve köy ziyaretlerine devam eden Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, 21.04.2018 Cumartesi günü Çamardı İlçesine bağlı Kavlaktepe köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek; sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Çamardı Kaymakamı Muhammet Güzel, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve ilgili Kurum Müdürleri ile gerçekleştirilen ilçe ziyaretinde, 1991 yılında Bitlis’te bölücü terör örgütü mensupları ile girdiği çatışma sonucu şehit olan J. Kd. Üsteğmen Ruhi Aksoy’un evini ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde vefat eden şehidimizin babası Fahri Aksoy için aileye taziye dileklerini ileten Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, şehidimizin annesi ve yakınları ile sohbet etti.

Şehidimizin Ailesini ziyaretinin ardından Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, Kavlaktepe Köyü sakinleri ile bir araya geldiği toplantıda sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Kendisine iletilen sorunların biran önce çözüme kavuşturulması noktasında ilgili kurum müdürlerine talimat veren Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek daha sonra köyde bulunan tarihi yeraltı şehrinde incelemelerde bulunarak; yeraltı şehrinin turizme kazandırılması noktasında çalışmalar başlatılacağı müjdesini verdi.
Kavlaktepe Köyündeki ziyaret ve incelemelerinin ardından Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, Çamardı ilçesine giderek, Çamardı Devlet Hastanesi, Çamardı Halk Eğitim Müdürlüğü, yeni yapılan Hükümet Konağı ve yine 2018 yılında yapımı tamamlanan Öğretmenevinde incelemelerde bulundu.
Ziyaretlerine, Çamardı Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile devam eden Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek daha sonra merkezde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.
 
Editör: TE Bilişim