Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Niğde'nin ekonomisinin kalkınması konusunda yoğun çalışmaları sonucunda 300'ün üzerinde fabrikanın kurulacağı ve 15 bin kişinin istihdam edileceği Niğde ve Bor Organize Sanayi Bölgelerinin onay müjdesinin ve Çamardı doğalgaz çalışması müjdesinin ardından Çamardı Devlet Hastanesi müjdesini verdi.

Bölge halkına daha geniş kapsamlı sağlık hizmetleri sunacak, son teknoloji ekipmanlarla donatılacak ve uzman kadrosuyla hizmet verecek olan Çamardı Devlet Hastanesi halkın sağlık ihtiyaçlarını karşılamasına yönelik önemli  bir adım niteliği taşıyacak.

Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Çamardı halkının bugüne kadar alamadığı bütün hizmetleri Ak Parti'nin sağladığını ve bundan sonra da yine Ak Parti'nin sağlayacağını vurguladı.

Vekil Uzkurt, Çamardı Devlet Hastanesi'nin bölge halkına hayırlı olması temennisinde bulunarak:

"Hastanemiz siz değerli Çamardı hemşehrilerimize hayırlı olsun inşallah.

Çamardı'mızın bugüne kadar ihtiyacı olup da alamadığı bütün hizmetleri Çamardı'mıza  getireceğiz." dedi.

Çamardı ve Çiftlik İlçesine Kaymakam Atandı Çamardı ve Çiftlik İlçesine Kaymakam Atandı

Vekil Uzkurt, Niğde'nin Cevher'i olarak Niğde halkına peş peşe müjdeleri vererek Niğde halkı için değer olmaya ve değer katmaya devam ediyor.

Vekil Uzkurt müjdeleri ile ilgili saha incelemesinde beraberinde gelen Çamardı halkına:

"Tabi siz de Cevahir vekilin müjdelerine alıştınız. Daha fazlasını istiyorsunuz." ifadelerini kullanarak müjdelerin devamının geleceğini vurgulamış oldu.

Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Çamardı Devlet Hastanesi'nin yanı sıra Ak Parti belediyeciliği olduğu sürece bir çok projelerin ilimize kazandırılmaya devam edeceğini belirttiği açıklamasında:

"Ak Parti belediyeciliği hizmet belediyeciliğidir. Dolayısıyla biz vatandaşımız, Çamardı'lı hemşehrilerimiz Ak Parti belediyeciliğinin devam etmesi konusunda Çamardı'mıza gerek hastanemiz, gerek doğalgazımız, gerek sanayi sitemiz gibi bir çok projeyi kazandırmaya devam edeceğiz.

Biz ne diyoruz hizmet edecekse, yapacaksa Ak Parti yapar.

Bu yüzden de ben siz değerli kardeşlerime en azından benim bu hizmetleri buraya getirme konusunda elimin daha güçlü olması için Ali Başkanımıza destek vermenize, Ali Başkanımızın 31 Mart akşamı Çamardı'nın şehr-i emini, belediye başkanı olarak seçmeniz konusunda sizden özellikle istirham ediyorum.

İnşallah Ali Başkan da belediye başkanı olduktan sonra hep beraber ele ele vereceğiz Çamardı'mızı ileriye taşımak için elimizden ne geliyorsa yapacağız." ifadelerine yer verdi.

Whatsapp Image 2024 03 15 At 17.50.39

Editör: Selim GÖKEL