Çamardı yolunda feci kaza! 2 Ölü, 3 yaralı Çamardı yolunda feci kaza! 2 Ölü, 3 yaralı

Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt büyüyen ve gelişen Niğde için peş peşe sıraladığı, 2. Tekno Park, Kapalı Cezaevi ve Çamardı Devlet Hastanesi ve doğalgaz müjdelerini doğalgaz çalışmalarının başlamasını duyuyarak taçlandırdı.

Vekil Uzkurt son olarak Çamardı halkına doğalgaz çalışmalarının başladığı müjdesini verdi.

Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Çamardı halkına yaptığı açıklamada, ilimizin daha modern ve konforlu bir yaşam standardına kavuşması için önemli adımlar attıklarını belirterek:

"İnşallah biz Ak Parti olarak Ak Parti belediyeciliği olarak ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Vekil Uzkurt doğalgaz döşeme çalışmalarının ilk aşamasının yoğun bir planlama ve hazırlık sürecinin ardından başladığını vurgulayarak:

"Bugün itibarıyla süreç burada başlayacak, doğalgaz tankı konulacak buradan dağıttım yapılacak. Bugün itibarıyla artık doğalgazımızın hattı Çamardı'da döşenmeye başlayacak. İnşallah en kısa zamanda bu süreç tamamlanıp Çamardı'mız doğalgazına kavuşmuş olacak. Artık sobaları atmanın zamanı geldi diye düşünüyorum." dedi.

Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Çamardı halkının desteklerinin olduğu sürece hizmetlerin devam edeceğine vurgu yaparak:

"Değerli vatandaşlarımız bize destek verdiğiniz sürece yine Ali kardeşimi tekrar belediye başkanı olarak seçtiğiniz sürece, biz el ele vereceğiz Çamardı'mıza  hizmet etmeye devam edeceğiz.
 
Ben doğalgaz hattının döşenmesini üstlenen Mehmet bey'e de özellikle Çamardı'ya gösterdiği ilgiden ve süreci de kısalttığı için kendilerine şükranlarımı arz ediyorum." dedi.

Vekil Uzkurt her zaman olduğu gibi bugün de hemşehrileri için verdiği, 300'ün üzerinde fabrikanın kurulacağı ve 15 bin kişinin istihdam edileceği Niğde ve Bor Organize Sanayi Bölgelerinin onay müjdesi, 2. Tekno Park, Kapalı Cezaevi, Çamardı Devlet Hastanesi ve doğalgaz müjdelerinin sözünü tutarak ilimizde kalkınmaya yönelik adımları doğru bir şekilde takip ediyor.

Vekil Uzkurt dört bir elden Çamardı için çalıştıklarını belirten açıklamasında:

"Çamardı'lı hemşehrilerimiz her şeyin en güzeline layık. Bizde layık olduğu bu güzellikleri, güzel projeleri, güzel yatırımları Çamardı'mıza kazandırmak, Çamardı'lı hemşehrilerimizin hayat konforunu artırmak onlara güzel hizmet sunmak için Ak Parti milletvekili olarak, inşallah seçeceğiniz Ak Parti belediye başkanı Ali kardeşimle el ele vereceğiz, yine Yavuz kardeşim de İl Genel Meclis Üyesi olarak Özel İdare kanalıyla Çamardı'mıza yapılması gereken ne hizmet varsa sonuna kadar yapmak için elimizden geleni yapacağız diyorum hepinize şükranlarımı arz ediyorum." ifadelerine değindi.

Cevahir Uzkurt 2

Editör: Selim GÖKEL