İlçe ziyaretleri kapsamında Çamardı ilçesine giden Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, Çamardı Kaymakamlığı’nı ve Çamardı belediyesini ziyaret etmesinin ardından Çamardı Merkeze bağlı mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. İlçede yapımı tamamlanan yatırımları inceledi.
Ziyaretlerin ilkini Çamardı Kaymakamlığına gerçekleştiren Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, Kaymakam Onur Şan’dan İlçenin sosyoekonomik durumu, tarımı ile ilçede yapılan ve devam eden yatırımların yer aldığı konu başlıkları hakkında brifing aldı.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve ilgili Kurum Müdürleri birlikteliğinde Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu’yu makamında ziyaret eden Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, belediye çalışmaları hakkında Başkan Soylu’dan bilgi aldı.
Beraberindeki heyetle birlikte ilçe yatırımları kapsamında inşası tamamlanan Yeni Hükümet Konağı ve Öğretmenevinde incelemelerde bulunan Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek daha sonra ilçe merkezindeki esnafları tek tek ziyaret ederek hayırlı işler diledi.
İlçedeki ziyaret ve incelemelerinin ardından Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek Başkanlığında toplantı düzenlendi.
Düzenlenen toplantıya, Çamardı Kaymakamı Onur Şan, Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve ilgili Kurum Müdürleri ile Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Mahalle ve Köy Muhtarlarının sorun, görüş ve talepleri dile getirdiği toplantıda konuşan Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, “ Vatandaşlarımızla en yakın, direkt temas kuran ve halkla her an iç içe olan bir konumda bulunan muhtarlarımızın dile getirdiği konular bizler için büyük bir önem taşımaktadır. Sizler, sıkıntılar, sorunlar ve talepler konusunda donanımlısınız. Vatandaşlarımızın sizlerin aracılığı ile ilettiği tüm problemleri İmkânlar dâhilinde çözme gayretinde olacağız” dedi.
Toplantıda Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, Muhtarlar ve vatandaşlar tarafından dile getirilen sorunların biran önce çözüme kavuşturulması için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.
 
Editör: TE Bilişim