Niğde Günlerinde  memleket hasreti çeken bir çok Niğdeli, Borlu, Çamardılı, Altunhisarlı,  Çiftlikli hemşerilerimiz bir araya geldi.

Haber : Selim GÖKEL 

Kimisi hafızasında kalan damak tatlarını yenilemek için, kimisi de acaba eski dostlarımı görebilir miyim? Düşüncesi ile Niğde Günleri için Atatürk Kültür Merkezine gitti.

Yerel Seçim öncesi kulis yapmak için de Niğde Günleri çok iyi bir fırsattı. Nitekim partilerin bir çok adayı  Niğde Günlerindeydi.  Dost sohbetlerinin konusu da çoğunlukla siyasetti.

Bir çoğunu biz tanıyamadık ama Niğde Günlerine bürokratlarda akın etti. Bunlardan birisi de son zamanda yıldızı parlayan Borlu hemşerimiz genç profesörlerden  Türkiye’deki hastanelerin yöneticisi  Türkiye Kamu Hastaneleri Başkanı Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu  oldu.

Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu  Bor Belediyesi standını ziyaret etti. Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve Bor TSO Başkanı Nurettin Eriç, Bor Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muhterem Hızar, Bor TSO Yönetim Kurulu üyesi Yasin Us  ile bir süre sohbet eden Bor Köfteri tadan Prof. Dr. Dokucu,  Niğde Günlerini ziyaret etmek ve hemşerileri ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Daha önceden birkaç kere haberini yaptığımız hemşerimiz Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu’ya Borhaber.net site yöneticisi Selim Gökel düşüncelerini sordu. Prof. Dr. Dokucu ;” Bor’un çocuğu olarak Niğde Günleri’ni ziyaret ettim. Bor Kayabaşı’nda doğmuş bir çocuğum, Niğdeli olmaktan, oranın insanı olmaktan, Niğde’yi temsil etmekten gurur duyuyorum. Niğde Günleri için emek verip bu hale getirenlere başta Bor Belediyesi olarak ayrı ayrı teşekkür ediyorum, kalender insanların memleketi olarak görüyorum, iyi bir temsil, Allah emeği geçenlerden razı olsun ” dedi.

Prof. Dr. Dokucu , Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ile birlikte gittiği Valilik standında  Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Eski Milletvekili Muharrem Selamoğlu ile birlikte  sohbet ettiler.

 

Ali İhsan Dokucu Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı oldu - Haberimiz için TIKLAYIN





Editör: TE Bilişim