Bor Belediyesinin  geçtiğimiz yıl hizmete soktuğu Niğde ve Çevresinin en güzel parklarından birisi olan Bor Kayabaşı Parkında Ramazan ayı bir başka yaşanıyor.

Haber-Foto Video: Fatih ÖZATA


 Niğde’nin son zamanlarda hizmetleri ile adından sıkça söz ettiren Bor Belediyesi Bor’da bir ilki daha gerçekleştirirken Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat Niğde halkını bu yıl ramazan ayı boyunca Bor’da buluşmaya davet ediliyor.

RAMAZANDA VE YAZ BOYU KAYAŞINDA ETKİNLİKLER

Bor Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve Organizasyonunu SEEL Ajans’ın yaptığı Ramazan Şenlikleri ve Yaz Eğlenceleri etkinlikleri canlı müzik ve özlemli film gösterimi ile başlamış oldu. İlk günden itibaren katılımcıların ve halkın etkinliklere göstermiş olduğu ilgi artarken, hafta sonlarına özel ayrıca programlar, etkinlikler ve sahne şovlarına da yer veriliyor. Her akşam ayrı bir etkinliğe sahne olan Bor Kayabaşı parkı ve Anfi tiyatro alanına gelen vatandaşlar da Ramazan ayında ayrı bir huzur buluyor.  

NİĞDE VE ÇEVRESİNİN ÇEKİM MERKEZİ OLDU

Niğde genelinde sadece Bor İlçesinde Bor Belediyesi tarafından Kayabaşı Parkta gerçekleşen Ramazan ve Yaz etkinlik ve Eğlenceleri  bu yıl her gün müzik ve diğer etkinliklerle sadece Borda yapılırken, 26 Haziran 2015 Cuma Günü “Yetenek Sizsiniz” Programında İnsanları Ekrana Kilitleyen ve Finale Kadar Yükselen Cambaz Mithat ve ekibi ile zirveye taşınıyor.

Bu yıl sadece ve İlk kez Borda düzenlenen Ramazan etkinlikleri ve eğlenceleri hakkında açıklamada bulunan Bor Belediye Başkanımız Sayın Sıtkı Erat “Bor halkı her şeyin en güzeline ve iyisine layıktır. Sıcak yaz günleri akşamın da aynı geçmişte olduğu gibi yazlık sinemaları ve eski ramazan eğlencelerini hayata geçirmek için bir adım atmış bulunmaktayız. İnşallah önümüzdeki senelerde de imkanlarımız doğrultusunda bu tür etkinlikleri yapmayı planlamaktayız. Bütün Bor ve Niğde Halkını Bor Kayabaşı Anfi Tiyatroya davet ediyorum” dedi.

HERGÜN FARKLI BİR ETKİNLİK

Genç yaşlı demeden bir çok kesimden insanın ve ailelerinde buluşma yeri haline gelen Bor Kayabaşı Parkı etkinlikler çerçevesinde Hafta içi hergün, dev ekranda nostaljik film gösterimi,  Grup Nahita ile canlı müzik yaparken, diğer etkinlik ve programlar şöyle sıralanıyor:

26 Haziran 2015 Cuma Günü Dev Ekranda Nostaljik Film Gösterimi,  Şiirler Fıkralarla Başlangıç, Yetenek Sirkiniz.

27 Haziran 2015 Cumartesi Dev ekranda nostaljik film gösterimi, sunucu ile şiirler fıkralarla başlangıç, Grup Şafak İle Anadolu’dan ezgiler

03 Temmuz 2015 Cuma Dev Ekranda Nostaljik Film Gösterimi,  Şiirler Fıkralarla Başlangıç, Grup Eğlence ile Hacivat Karagöz ve Orta Oyunu Gösterileri

04 Temmuz 2015 Cumartesi Dev Ekranda Nostaljik Film Gösterimi, Showmen Gökhan ile keyifli bir sahne porformansı…

10 Temmuz 2015 Cuma Dev Ekranda Nostaljik Film Gösterimi, Sunucu ile Hikayeler Fıkralar ve Şiirler, Kum Sanatı Gösterisi, Grup Nahita İle Canlı Müzik ve Eğlence

11 TEMMUZ 2015 CUMARTESİ Dev Ekranda Nostaljik Film Gösterimi, Hikayeler Fıkralar ve Şiirler, Grup Nahita ile Müzik Etkinlikleri

 

 

Editör: TE Bilişim