Bor Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından gerçekleştirilen fuar organizasyonuna katılan marangoz ve mobilyacı esnaflar, fuarı gezerek meslekleri ile ilgili yeni çıkan makineleri ve ürünleri yakından görme imkanı buldu. Bor Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Kani Demirbilek başkanlığındaki esnaflar, fuarda Ağaç işleme makinesi, kesici takımlar, el aletleri, mobilya ve yan sanayi aksesuarları, malzemelerinden oluşan stantları tek tek ziyaret ederek firma yetkililerinden bilgi aldılar.

Esnaflar fuardan sonra Adana il merkezine geçerek, burada bulunan tarihi mekanları gezme imkanı buldu.

Bor Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Kani Demirbilek, oda olarak açılan fuarlara mutlaka katılım sağladıklarını belirterek, mesleklerinin gelişmesi ve teknolojik imkânlardan daha faydalanmak için bu tür fuarların çok önemli olduğunu söyledi. Oda Başkanı Demirbilek, göreve geldikten sonra

açılan mesleki fuarlara üyelerimiz tarafından mutlaka katılımlar olduğunu belirterek, “Üyelerimizin gelişen teknolojileri yerinde görmeleri için fuarlara katılımın önemli olduğunu düşünüyorum. Bu güne kadar İnegöl, başta olmak üzere, Kayseri, İzmir illerinde açılan fuarlara katıldık. Bu fuarlar bizler açısından da son derece önemlidir. Bu tür ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.

Fuarların olduğu bölgelerde bulunan illeri de ziyaret ederek tarihi mekânları yakından görme imkanı bulduklarını da dile getiren Demirbilek, Adana ziyareti sonrasında Adana da ki TÜYAP Fuarına 40’a yakın ilden gelen Marangozlar Odası yetkilileri ile irtibata geçerek tanışma fırsatı yaşadık. Kongre Merkezinde düzenlenen “Mikro İşletmelerde Kurumsallaşma, Rekabetçiliğin Geliştirilmesi ve Mali Destek Programı” konulu toplantıya katılımda bulunduk.

Bor Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu ’nu Ziyaret

Ayrıca daha önce Bor İlçemiz Kaymakamlığı görevinde bulunan, şuanda da Adana Seyhan Kaymakamlığı yapan Sayın Şenol Bozacıoğlu’ nu Ağaç İşleri Federasyonu Genel Başkanımız Sayın Ali Rıza Ercan, Adana Oda Başkanımız Yalçın Avcı, Hatay Oda Başkanımız Zeynal Asnuk Beyle birlikte makamın da ziyarette bulunup, karşılıklı hasbihal ederek görevlerinde başarılar diledik. Ziyaretten memnuniyetini belirten Kaymakam Bozacıoğlu konuşmasında; “Bor’un bende ayrı bir güzelliği ve yeri vardır.  Bor ilçesi ve insanlarına sonsuz sevgi ve saygılarımı iletiyorum.” ifadelerinde bulundu.

Başkan Demirbilek; Seyhan Kaymakamlık ziyareti ardından Adana’da bulunan tarihi ve turistik yerleri gezme imkânı bulduklarını kaydetti. Demirbilek, fuar ve gezinin esnaflar tarafından da memnuniyetle karşılandığını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim