Modern yaşanabilir kent olma yolunda çalışmalarını aralıksız devam ettiren Bor Belediyesi, ilçede bir projeyi daha hayata geçirmiş oldu. Vatandaşın ihtiyaçlarına ve çağın gerekliliklerine uygun olarak tasarlanan TOKİ Zeytin Dalı Sosyal Tesisi toplam 2690 metrekare olup, içerisinde 8 adet dükkan, 1 spor salonu, 1 büyük düğün salonu ve 1 küçük düğün salonu olmak üzere tasarlandı.

Sosyal tesisin ilçeye çok büyük artısı olacağını söyleyen Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat: “TOKİ ve Saltuk mahallemizin bu eksikliğini biliyorduk ve ekibimizle birlikte hemen çalışmalara başladık.5 ay gibi kısa bir süre zarfında yapımını tamamladığımız bu tesis ile birlikte bir eksikliği daha gidermiş olduk.

Vatandaş odaklı çalışmalarımıza ara vermeden devam ederken hemşerilerimizin sosyal, kültürel ve sağlık aktiviteleri, nişan, düğün merasimlerini gerçekleştirmeleri için hizmete sunmuş bulunmaktayız.

İlçemize hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletirken ilçemiz menfaatleri doğrultusunda yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğimizi belirtmek isterim” dedi.


 

Editör: TE Bilişim