ÇANAKKALE 1915 ZAFER mi?...

Bakmayın yıllarca ZAFER diye kendimizi avuttuğumuza!..

Çanakkale 1915, SONUÇLARI İTİBARİYLE Tarihte EN ÇOK ve EN AĞIR KAYIP VERDİĞİMİZ Savaştır.

En büyük KAYBIMIZ ise YETİŞMİŞ KALİFİYE İNSAN kaybımızdır. 

İçerdeki ve dışarıdaki başta Siyonist güç odaklarıyla İHANETTE işbirliği yapan İTTİHAT ve TERAKKİ çeteleri 1909'da kahpe bir DARBE ile 2.Abdulhamid HAN'ı tahttan indirip yönetimi ele geçirirler. Koca Devlet-i Âliyye, 1.Cihan Harbiyle birlikte savaştan savaşa koşturularak 10 yılda maalesef parça parça olur.

Yönetimi ele geçiren İttihat Terakki Çetecileri bu savaşları İNSAN YOK ETME aracı gibi kullanmışlardır.

Düşünün;

Bir memleketin ÜÇ KUŞAĞI birden bu savaşlarda nasıl HEBA edildilmiş!..

Asker ŞEHİT düşe düşe bitmiş! Yaşı 18'den büyük hemen her erkek askere alınmış, patır patır ŞEHİT düşmüş!.. 

Ve nihayetinde 14 yaşındaki çocuklar dahi askere alınmış, gitmişler ve çoğu geri dönmemişler.

Çanakkale öyle bir ZAFER ki, Kayıplarını hâlâ telâfi edemeğimizi düşünüyorum.

Önce şunu tesbit edelim;

Çanakkale Savaşları 1.Dünya Savaşının devamı olup,

1.Dünya Savaşı denen şeyin aslı; bizim topraklarımızda, bize karşı, Siyonistlerin ve vahşi BATI'nın elbirliği ile yaptığı/yaptırdığı SOYKIRIM ve Osmanlı'yı parçalamaktan ibarettir.

Şİmdi nasıl EN BÜYÜK KAYIP, ona bakalım;

1) Sağlıklı, Üretken, eğitimli gençliğimiz Üniversiteliler ve Liseliler dahil Çanakkale de toplanmış, henüz daha savaşçı bir asker olarak YETİŞEMEDEN, denizdeki düşman gemilerinin top menzilinde  cephe savaşına sokularak adeta BİÇİLEREK şehit olmuşlardır.

2) Devlet Kurumlarında çalışmakta olan yetişmiş nitelikli MEMUR ve AMİRLERİN önemli bir bölümü aynı şekilde cephelerde etten duvar olarak ŞEHİT olmuşlar.

Yerleri ise nitelikli kaliteli personelle doldurulamamış aksine SAVAŞ KAÇKINI, İnanç ve değerlerimize düşman kişilerce adeta işgal edilmiştir.

3) Okullarımız, Medreselerimiz/Üniversitelerimiz kapanmış.

Lİseler ve Üniversiteler öğrencisizlikten (ki; öğrenciler ve öğrenci olacaklar Çanakkale'de şehit düştüler) MEZUN veremediler. Cepheden geriye kalan ve cepheye gönderilmeyen Müderrislerin (öğretim görevlilerinin) çoğunluğu yok edildikten sonra yavaş yavaş yerlerine Siyonist Yahudi, Mason, Milli ve Manevi değerlere düşman kurucu REKTÖRLER eliyle Üniversiteler yeniden açıldı. Buralardan da ÇANAKKALE RUHUNA aykırı/ters kuşaklar yetişmiştir. Bu durum azalmakla birlikte halen devam etmektedir.

4) Savaş dönemlerinde TİCARET erbabıda aynen yukarıdaki gibi cepheye gitmiş ama dönememiş, Anadolu ticaretinin  neredeyse tamamı ahlaksız savaş KAÇKINLARI ve işbirlikçi azınlıkların eline geçmiştir. Müslüman ahali adeta köylerine hapsedilmiştir.

5) Erkekler cephelerden geri gelmemiş, Ocaklar sönmüş yuvalar dağılmış, Aileler, kadınlar, bebeler sahipsiz kalmış.

Cephelerden dönemeyenlerin; Gerek köylerde işlenen topraklarına, gerek şehir ve kasabalarda  taşınır-taşınmaz MAL VARLIKLARINA ahlaksız savaş KAÇKINLARI ve işbirlikçi AZINLIKLARCA çökülmüştür, ele geçirilmiştir.

Türkiye'de, özellikle 1910-1950 arası TAPU sisteminin nasıl kurulduğu ve hangi aşamalardan geçtiğini biraz merak edip araştırırsanız neler görürsünüz neler!...

Şehitlerimiz Vatan Toprağı için CAN verirken, içerdeki SAVAŞ KAÇKINLARI ve İŞBİRLİKÇİ AZINLIKLAR Aziz Şehitlerin topraklarına nasıl çökmüşler görürsünüz.

Nesiller boyu ANADOLU'da ne ACILAR yaşanmış, ne ÇİLELER çekilmiş. Bunlarla ilgili hepiniz çok şey okumuş ve dinlemişsinizdir.

Bütün bunların taa bu günlere ETKİLERİNİ görmemek için KÖR ve vicdansız olmak gerek!..

Şimdi, ÇANAKKALE 1915 ZAFER mi?

Yoksa Masum ve Mazlum Müslüman Türk Milletine sinsice ve zalimce ÖDETTİRİLEN bir BEDEL mi?

Karar Sizin...


Mansur Esen 18.03.2001
Editör: TE Bilişim