Yaz aylarının gelmesiyle birlikte turizm sezonu açıldı. Geçtiğimiz 2 yıl içerisinde Covid- 19 sebebiyle yasaklanan ve tercihe dilemeyen gezi turları bu sene yeniden başladı. 

Sezonun açılmasıyla ilgi açıklamada bulunan Acar Seyahat sahibi Asım Acar, işletmesinde180 personel 245 tane araç ile hizmet verdiğini söyledi.

Niğde'de Ev Sahibi Boşaltılan Daireyi Görünce Şok Geçirdi Niğde'de Ev Sahibi Boşaltılan Daireyi Görünce Şok Geçirdi

Acar açıklamalarının devamında ise, “Niğde’mizin yerli firması Acar Seyahat olarak 25 yıldır bu sektöre hizmet etmekteyiz. Sektörümüzün ana faaliyetleri öğrenci taşımacılığı, yurt içi geziler ve yurt dışı geziler, hac ve umre işi ile devam etmekteyiz. Aynı zaman da araç kiralama, binek araç, ticari araç ve bunun bir üstü kamyon ve kamyonet araçları ile iş yapmaktayız. Asm Travel olarak da uçak bileti, vize işlemleri ve yurt dışı konsolosluklar arasındaki pasaport işlemlerini yapmaktayız. Yine Acar Seyahat olarak Niğde’mizde şu anda mevcut 180 personel 245 tane araç ile hizmet etmekteyiz. Günlük aşağı yukarı 6 bin 800 öğrenci taşımaktayız.  Öğrencilerimize kendi evlatlarımız gibi davranıyoruz ve araçlarımız modern 0-5 yaş arasında araçlarla hizmet etmekteyiz. Bu şekilde öğrenci taşımacılığını sürdürmekteyiz. Yurt içi turlarımız; Karadeniz, Doğu Karadeniz, Ege ve Türkiye’nin dört bir yanına haftalık turlar düzenlemekteyiz.  Günü birlik, 3 gece 5 gündüz, 4 gün tur yapmaktayız veya çevre illerden Niğde’mize almaktayız.  Bildiğiniz üzere 2,5 yıldır Covid-19 döneminden sonra turlarımız açıldı ve baharın gelmesinden dolayı da insanlar da sıkılmıştı. Pandemi sürecinin rahatlamasından dolayı şuan yoğun bir talep var. Biz bu yoğun talebi elimizden geldiği kadar daha kaliteli daha düzgün insanların rahat edebileceği bir çalışma yaparak insanları bu turlara teşvik etmeye çalışıyoruz. Niğde halkımıza bundan dolayı teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda hac ve umre işimiz açıldı ve inşallah Niğde’mizde hacca ve umreye gidemeyen vatandaşlarımızı götürmek istiyoruz. Şu anda talepler alıyoruz, Allah herkese nasip eder inşallah.  Mersinde de bir şube açtık ve oraya da vatandaşlarımızı bekliyoruz. İlerleyen süreçlerde de başka büyük şehirlerde de şubelerimizi açmayı hedefliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim