Bugün yaptığımız habler ile Niğde’de iş insanı Atilla Kaplan şirketine 2020 yılının Temmuz ayında 870 bin liraya aldığı sıfır aracın 2 ay sonra arka sol kapısının farklı olduğunu tespit etmesiyle olay mahkemelik olmuştu. Bu haberimiz için Tıklayın...

Bu haberimizin ardından Niğde merkezli Semistal Turizm sahibi Cevdet Eroğlu'da aynı marka sıfır aldığı araçtan dolayı  aynı tarz sorunu yaşadığını ve çözdüğünü iletti. Haberimizin ardından Cevdet Eroğlu bu yaşanan sorundan dolayı İş insanı Atilla Kaplan'a yardımcı olabileceğini belirtti. 

Cevdet Eroğlu'nun bizimle paylaştığı ve yaşadığı sorunu içeren paylaşımı aynen aşağıda

2012’de aldığım .......  manuel vites aracım 4 bin km de motor yedi. Adana otokoç aracı teslim aldı ama 3 gün sonra bana biz aracın motorunu değiştirip sıfır motor takacağız dediler. Ben değişim hakkımı kullanmak istiyorum lakin siz ayıplı bir malı ayıpsız bir araçla değişmeniz gerekir dedim. İstanbul .......  müdürü Sabri bey beni arayarak aracı teslim almamı aracın motorunun değiştiğini söyledi hatta sert bir üslupla beni tehdit etmek istedi. Bende aracı teslim almayacağımı yerine yenisinin tarafıma ivedi bir şekilde teslim etmemi söylesemde benimle polemiğe girmeyi sürdürdüler. Bizde “söyleyecek çok sözü olan bir insan susuyorsa sessizliği sağır edebilir” diyerek telefonu kapattım. Çok iyi bir ingilizce mektup yazarak İsveçte bulunan ....  Car Corporation’a gönderdim. 2 gün sonra Sarah hanım benimle irtibata geçti ve o da beni ikna etmeye çalıştı ve ben isteveç’de dava açacağımı söyledim 1 gün sonra tarafıma tekrar dönüş yaptılar ve davayı çekmemi istediler bende şahsıma bir üst modelini vermeniz durumunda çekeceğimi  söyledim. Nihayet kabul ettiler ve aracımı 1 ay sonra Adana Otokoç’tan Advence Otomatik vites olarak teslim aldım. Ülkemizde dava açtığınız zaman kesinlikle aracı sıfırıyla değişmiyorlar çünkü devlet aldığı vergiyi iade etmek istemiyor. Eğer madur olan arkadaş değişim konusunda yardım almak isterse seve seve yardım etmeye hazırım.

Editör: TE Bilişim