Niğde ve ilçelerine dün öğle saatleri başlayan yağmur, bu gün de devam etti. Zaman zaman şiddetini artıran yağmur, yaz havasını da değiştirdi. Artık kış yaklaşıyor.
        Hava sıcaklığı batı kesimlerinde yağışla birlikte 4 ila 6 derece azalacak. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre,  Marmara, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun batısı ile Niğde, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde dün beklenen sağanak ve gök gürültülü yağışlar kendisini gösterdi. Tekirdağ, Yalova, Bursa, Çanakkale, Balıkesir, Kütahya, Uşak, Denizli, Burdur, Antalya ve İstanbul'un Avrupa yakasında, yarın sabah saatlerinde Adana, Osmaniye, Hatay çevrelerinde aralıklarla kuvvetli olması bekleniyor.
           Hava sıcaklığı batı kesimlerinde yağışla birlikte 4 ila 6 derece azalacağı, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde de 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgar Marmara ile Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğu, güney ve iç kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında zaman zaman kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor. İç Anadolu Bölgesi’nde ise hava parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güney ve batısı (Eskişehir, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Karaman, Niğde ve Yozgat) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
Editör: TE Bilişim