Sevgi Evleri ve Altunhisar’da bulunan çocuklara doğum günü etkinliği yapıldı.

 

Niğde Valisi Âlim Barut’un eşi Miyase Barut Hanımefendinin önderliğinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Sevgi Evleri ve Altunhisar Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan çocuklara doğum günü etkinliği yapıldı.

 

Niğde ODTÜ Kolejinin ev sahipliği yaptığı proğrama Miyase Barut Hanımefendinin yanı sıra Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür’ün eşi Hülya Görür, Niğde ODTÜ Müdürü Aydın Akbaş, Okul Aile Birliği Üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

 

Miyase Barut Hanımefendi burada yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Değerli misafirler ve sevgili çocuklar, hepiniz hoş geldiniz. Bugün Altunhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımızın doğum gününü kutlamak için burada bulunuyoruz. Hepiniz bizim çocuklarımızsınız, sizlerin doğum gününü kutlamaya her ay devam edeceğiz. Hepinizin yaş gününü kutluyorum nice sağlıklı, sıhhatli yıllar diliyorum. Bu programa ev sahipliği yapan ODTÜ Koleji’ne teşekkür ediyorum. Hepinize iyi eğlenceler” dedi.

 

Yemekten sonra, doğum günü pastası kesildi. Sonrasında okul salonunda müzik eşliğinde çocuklar doyasıya eğlendiler.


















Editör: TE Bilişim