Niğde Belediyesinin Mahalle iftarlarına yoğun ilgi… Başkan Akdoğan Muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Niğde Belediyesi’nin mahallelileri aynı sofrada bir araya getirdiği Mahalle İftarları programına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. İlki Paşakapı Caddesi’nde verilen toplu Mahalle İftarlarının ikincisi İlhanlı Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Niğde Belediyesi’nin hizmete sunduğu İkram Çeşmesi’nden de vatandaşlara Ramazan şerbeti ikram edildi.

İlhanlı Mahallesi Sosyal Tesisi önünde kurulan iftar sofrasında yaklaşık 1500 kişi aynı anda iftar açtı. Niğde Belediyesi tarafından “Gönül Sofralarında Buluşalım” sloganıyla 9 ayrı noktada verilecek toplu iftar yemeklerinin ikincisi İlhanlı Mahallesinde gerçekleştirildi.  Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Sami Ekim ve Polis Meslek Eğitim Merkezi öğrencileri de vatandaşlarla birlikte oruç açtı.  İftar yemekleri belediye görevlileri tarafından vatandaşların masalarına servis edildi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce organize edilen Mahalle İftarları programı kapsamında İlhanlı Mahallesi’nde açılan iftar sofrasına katılan vatandaşlarla tek tek ilgilendi.  Başkan Akdoğan, geçen yıl da aynı noktada iftar sofrası kurduklarını anımsatarak, bu yıl ki katılımın geçen yıla oranla iki kat arttığını ifade etti. Vatandaşların gösterdiği ilgiden memnun kaldıklarını vurgulayan Başkan Akdoğan, “Ramazan Ayını Niğde olarak dolu dolu yaşıyoruz. Ramazanın feyzinden yararlanıyoruz” dedi.

İKRAM ÇEŞMESİNDEN RAMAZAN ŞERBETİ
Bu arada Niğde Belediyesi’nin hizmete sunduğu taşınabilir İkram Çeşmesinden vatandaşlara Ramazan Şerbeti sunuldu. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İkram Çeşmesinin musluğundan doldurduğu Ramazan Şerbetini çocuklara ikram etti. İkram Çeşmesinin Ramazan Ayı sonrasında da cami çıkışlarında cemaatin hizmetine sunulacağı belirtildi.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Vatandaşlar ise Niğde Belediyesi’nin organize ettiği Mahalle İftarları programı sayesinde Ramazan sevincini daha çok yaşadıklarını söylediler. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a ve belediye görevlilerine teşekkür eden vatandaşlar, uygulamanın bundan sonraki Ramazanlarda da devam etmesini istediler.

Öte yandan Mahalle iftarlarının üçüncüsü 13 Haziran Pazartesi günü Efendibey Mahallesi’nde, 15 Haziran Çarşamba günü Selçuk Mahallesinde, 17 Haziran Cuma günü Özbelde Mevkiinde, 20 Haziran Pazartesi günü Kent Meydanında, 23 Haziran Perşembe günü Dere Mahallesinde 27 Haziran Pazartesi günü de Perşembe Pazarında devam edecek. 30 Haziran Perşembe günü Şahinali Mahallesi’nde verilecek iftar yemeği ile Mahalle İftarları son bulanacak.
 
Başkan Akdoğan mahalle muhtarlarıyla iftar sofrasında bir araya geldi

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerini mahalle muhtarlarıyla iftar yemeğinde bir araya getirdi. Mahalle muhtarları iftar yemeğinin ardından, Niğde Belediyesi’nden mahalleleriyle ilgili istek ve taleplerini dile getirdi.
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde merkez mahalle muhtarlarına iftar yemeği verdi. Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Yiğit, Harun Dikici ve Rıfat Özkan, Niğde Belediyesi Birim Müdürleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Bahtiyar Yamaner ve mahalle muhtarlarının katıldığı iftar yemeği öncesinde dua edildi.
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, katılımlarından dolayı mahalle muhtarlarına teşekkür etti. Mahalle muhtarları da iftar yemeğinin ardından mahalleleriyle ilgili istek ve taleplerini dile getirdi.
 

 
Editör: TE Bilişim