Geçtiğimiz yıl itibariyle başlayan Kemerhisar Belediyesi Bayramlaşma Programı bu yılda yoğun ilgi gördü.

Haber: Gökhan ÖZBEK / Foto: Fatih TAVLAŞOĞLU

 

30 Mart 2014 seçimleri ile birlikte “Birliktelikçi Yönetim” anlayışı ile yönetilmeye başlayan T.C. Kemerhisar Belediyesi’nde bu bayramda coşkulu kutlandı.

Ramazan Bayramı’nın 2. Günü Kemerhisar Atatürk Kültür Parkı’nda saat 12:00’da başlayan bayramlaşma programı saat 16:00’a kadar sürdü.

Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı ile birlikte meclis üyelerinin hazır bulunduğu bayramlaşmaya 4 saat boyunca bin 500’ü aşkın vatandaş katıldı.

Başkan Kirazcı ve meclis üyeleri vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak vatandaşlarla yoğun bir gün geçirdiler.

Ramazan Bayramı ile ilgili olarak kısa bir demeç veren Başkan Kirazcı; “Hiç kuşkusuz bayram bir dini vecibe olmasının dışında, toplumsal bir bütünlüğün temel taşıdır. Biz Kemerhisarlılar bütünlüğümüzü ve birliğimizi daim kılmak, gelecek kuşaklara miras bırakmak için hep beraber kutlamaya özen gösteriyoruz. Birlikteliğimizin temeli olan bu özel günlerde sadece dost ve akrabalarla değil, tüm Kemerhisarlı hemşerilerimizle birleşmek, bizim için öncül bir görevdir.

Bu programla birlikte, Niğdeli hemşerilerimizin, ulusumuzun ve inanan tüm insanların  kutsal Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, başta coğrafyamız olmak üzere barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Program sonrası vatandaşlar, belediyeden isteklerini ilettikleri gözlemlenirken, tüm personelin programda aileleri ile birlikte olması dikkat çekti.

 

 

http://www.borhaber.net/yasam/kemerhisarda-bayram-coskusu-h17376.html

Posted by Bor Haber on 19 Temmuz 2015 Pazar
Editör: TE Bilişim