Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'ın Çorum İline atanmasının ardından en ilginç açıklamayı Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat yaptı.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda; "Göreve geldiği günden bu yana Niğde Valisi olmanın dışında, insani özellikleriyle üzerimizde derin izler bırakan kıymetli Valimiz Sayın Necmeddin Kılıç Beyefendi'yi Çorum'a uğurluyoruz.

Gönül isterdi ki Niğde tarihinde izler bırakacak birçok projenin altına imza atan Sayın Kılıç kendi hizmet azminin zenginliğiyle Niğdemizin başında yarım kalan bir iş bırakmadan bir süre daha görevine devam etsin. Lakin her şey temennilerle olmuyor...

İlçemiz Bor'a olan hizmetleri asla unutulmayacak olan Sayın Kılıç'a görev yaptığı süre boyunca bizleri devlet şefkatiyle kucaklayıp her daim yanımızda olduğu için sonsuz teşekkür ediyorum. Çalışkanlık ve özveriye dair yaşattıklarıyla Niğdemize farklı bir ufuk getiren kişiliğinin bizlere örnek olan yanını hiç bir zaman unutmayacağımızı belirterek, Çorum halkının kıymetini bilmesini diliyorum" dedi. 



 
Editör: TE Bilişim