Niğde gençlik merkezi çalışanları ve üyeleri gönüllülük esaslı olarak yaptıkları faaliyetlere bir yenisini de sevgi evlerine yaptıkları ziyaretle gerçekleştirerek sevgi evlerinde kalan genç ve çocuklarımızı mutlu etmeyi başardı.

 

 

Gençlik merkezi şube müdürü Gafur EMLEK sevgiye muhtaç olan çocuklarımızın spora yönelmelerinde bizim de katkımız olsun diyerek sevgi evleri kuruluş müdürü Mustafa ÜNALAN’A spor malzemelerini hediye etti. Gençlik merkezi üyeleri hazırlamış oldukları eşsiz müzik şöleninden önce genç ve miniklere hediye olarak çikolata ikramında bulundular ve ardından minik kalplerin eşliğiyle keyifli anlara imza attılar. Müzik şölenine yoğun ilgi gösteren çocuklar o anların bitmesini istemezken gençlik merkezi çalışanlarını ve üyelerini sıcacık sevgi dolu evlerine davet ederek misafirperverliklerine hayran bıraktılar. Gençlik merkezinin yapmış olduğu bu sürpriz miniklerin gönüllerini fethederek hoşça kal kelimesi yerini yine gelin sözlerine bıraktı.

 

 

         Niğde gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Harun TURHAN Gençlik merkezi çalışanlarının yapmış olduğu faaliyetlerin miniklerin yüzlerindeki o tebessümü görmenin vermiş olduğu mutluluğu yarım bırakmamak için ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.


Editör: TE Bilişim