Niğde Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların ardından Gebere Barajı Niğdeliler için mesire alanı haline getirilirken, vatandaşların kaliteli zaman geçirmeleri amacıyla birçok eğlence ve sosyal aktivite alanları yapıldı.

Gebere barajında yapılan düzenlemeler ile Niğdeliler sadece aileleriyle piknik yapacakları bir alana değil aynı zamanda eğlenceli vakit geçirebilecekleri alanlarda oluşturuldu. Gebere Barajı mesire alanında zipline, dev salıncak, ATV, paintball ve jumping alanları oluşturularak, vatandaşların hem sosyal aktivite, hem eğlence hem de heyecan yaşayacakları alanlar oluşturuldu. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Gebere Barajı Mesire alanını Niğde Valisi Mustafa Koç ile birlikte ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Özdemir alana yapılan ziplineye binerek test etti. Ayrıca Paintball alanında kısa bir oyun oynadı.

Başkan Özdemir burada yaptığı açıklamasında, “Gebere Barajı Mesire alanında çalışmalarımızın sonuna geldik, çok kısa bir süre sonra bu güzel alanı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Vatandaşlarımızın alileriyle birlikte güzel vakit geçirebilecekleri, dinlenebilecekleri, piknik yapabilecekleri ve aynı zamanda zipline, dev salıncak, ATV, paintball ve jumping etkinlikleriyle eğlenebilecekleri bir yaşam alanı oluşturduk.

Gebere Barajı Mesire Alanımızın açılışını haftaya Cumartesi günü yapacağız” dedi.

Yetim Vakfı Bu Ramazan 23 Ülkede Kalplere Dokundu Yetim Vakfı Bu Ramazan 23 Ülkede Kalplere Dokundu

Editör: TE Bilişim