Türkiye Barolar Birliği Başkanlığında görevli, Genç Kemalistler Derneği Genel Başkanı Hulusi Özen’in Bor'da yapılan düğün töreninde CHP’liler bir araya geldi.

 Haber: Selim GÖKEL

Kemerhisar Belediye Meclis üyesi Mehmet Uzkafalı ve  Kamile Uzkafalı'nın   kızları Makbule  ile Niğde’den Necmiye - Tahsin çiftinin oğlu  Hulusi Özen,  dün akşam Bor Özay Düğün Salonunda yapılan düğün töreni ile dünya evine girdiler.


Türkiye Barolar Birliği Genel Merkezinde görev yapan Hulusi Özen’in düğünde CHP’liler bir araya geldi. Hulusi ve Makbule çiftinin nikahlarını Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı kıydı. Şahitliklerini ise, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ile yine TBB Disiplin Kurulu Başkanı Av. Mehmet Haşim Mısır yaptı.


Nikah sırasında TBB Başkanı Metin Feyvzioğlu’nun genç çifte verdiği öğütler ise salonda bulunan seçkin konuklardan büyük alkış aldı.

CHP’lileri bir araya getiren düğüne  24. Dönem CHP Milletvekili Doğan Şafak, TBB Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, TBB Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Haşim Mısır,  26. Dönem CHP’den Milletvekili Adayı Ömer Fethi Gürer, Niğde Baro Başkanı Av. Hüseyin Demirbilek, CHP İl Başkanı Erhan Adem, Merkez İlçe Başkanı Mahir Kızıltan, Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, CHP Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve  meclis üyeleri ile birlikte genç çiftin dostları ve yakınları katıldı. 

Düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Konuklar gece boyunca hep birlikte çalan müzik eşliğinde eğlenerek genç çiftin mutluluklarına ortak oldular. 




Editör: TE Bilişim