Niğde Gazeteciler Cemiyeti üyeleri Mersin ili Tarsus İlçesinde Tarsus Belediyesi tarafından oluşturulan Çanakkale Parkını gezdi.



NGC Başkan Yardımcısı Necmi Pişkin, NGC Onur Kurulu Başkanı Ahmet Öncü, NGC Seçici Kurul Başkanı Araştırmacı Yazar İdris Yavuz, NGC Başkan Yardımcısı Alpaslan Düzgün ve NGC Yönetim Kurulu Üyesi İskender Çetin Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından yaptırılan Tarsus Çanakkale Parkını ve parkta bulunan Nusret Mayın Gemisini gezdiler.

 


Niğde Gazeteciler Cemiyeti Heyetine gezide Tarsus Belediyesi Turizm Rehberi Nadir Durgun eşlik etti. Çanakkale Zaferinde büyük bir öneme sahip olan Nusret Mayın gemisini yakından görme fırsatı bulan heyet gezi sırasında duygulu anlar yaşadı. Rehber tarafından heyete gemi hakkında bilgiler verildi. Heyet gemi içerisinde bulunan 3 boyutlu resim sergisini de gezerek Nusret Mayın Gemisini yakından görme fırsatı buldu.

 


Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Necmi Pişkin, Çanakkale Zaferinde büyük bir öneme sahip olan Nusret Mayın gemisinin Tarsus’ta sergilenmesinde büyük emeği olan Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ettiğini belirtti. Pişkin;; “Ben ve arkadaşlarım adeta tarihi yeniden yaşadık. Gemiyi gezerken çok duygulandık. Bu güzel vatanımızın bizlere kolay emanet edilmediğini bir kez daha anladık”  diyerek bu imkanı kendilerine sunan Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocaman’a teşekkür ettiklerini belirtti. 


Editör: TE Bilişim