Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yöneticileri ve personeli kaynaşma gecesinde bir araya geldi.

 

Sevgi Evleri’nde yapılan yemekli gecede çalışmalar değerlendirilerek başarılı personele çeşitli hediyeler verildi. Gecede konuşan Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şahin Mercan, personelinin çalışmalarından memnun olduğunu, göreve geldikleri günden bugüne kadar gecen kısa sürede ciddi çalışmalara ve başarılara imza attıklarını, bu başarıları da burada bulunan personelle birlikte yaptıklarını söyledi.

 

Müdürlük olarak Sevgi Evleri, Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi, Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi, Huzurevi, Toplum Merkezi gibi çok hassas birimlerle hizmete verdiklerini hatırlatan Mercan, gece gündüz demeden özveri ile çalışan, bu çalışmalar sonucunda sorunları en aza indirirken, başarıları yükselten personelini teşekkür etti.

 

Program sonunda söz alan  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanları da Şahin Mercan gibi bir müdüre sahip oldukları için şanslı olduklarını ve başarının en büyük kaynağının iyi idare olduğunu ifade ederek İl Müdürü Şahin Mercan’a teşekkür ettiler.


Editör: TE Bilişim