Bor ilçesinde günlük yayın yapmakta olan Borun Sesi Gazetesi yayın hayatında 8. yılına girdi.


 

Bor İlçesinde günlük olarak yayın hayatını devam BORUN SESİ GAZETESİ 8 yaşında. 09 Şubat 2005 yılında okurlarına merhaba diyen Borun Sesi gazetesi yayın hayatında 7 yılı geride bırakarak 8 yaşına girdi.

 

 

Borun Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Alpaslan Düzgün Yayın hayatında 7 yılı geride bırakmanın gururunu ve 8. Yıla girmenin heyecanını duyduklarını belirterek;

 

“Okurlarımıza “Merhaba” dediğimiz, 9 Şubat 2005 tarihinden bu yana tam 1909 gazeteyle sizlerle olduk. Bugün de, ilk günkü heyecanla, ilk günkü meslek aşkıyla karşınızdayız. Yayın hayatına başladığımız ilk gün, misyon edindiğimiz ilkelerden şaşmadan, okur gazetesi olmaya çabaladık, emek harcadık, didindik durduk. Doğru haber verme, tarafsız kalma, objektif davranma ve her kesime eşit mesafede durarak, okurun gazetesi olma yolunda attığımız her adımda okuyucularımızın desteği bizleri motive etti.

  

Bugün gazetemiz 7 yılı geride bıraktı, artık 8 yaşına girdik. Yerel bir gazete için hiç de azımsanamayacak bu sürede Borun ve Bor’da yaşayan her kesimin gözü, kulağı ve sesi olmaya çalıştık. Bazen aksayan bir konuyu gündeme getirdik, Bazen unutulanları, bir kenara itilenleri gündemimize aldık, Bazen yapılan güzel işleri kamuoyuyla paylaştık, Bazen hayalleri   ördük ilmik ilmik, Bazen başka illerde olanların neden bizde olmadığını sorguladık, okurlarımıza Borda yaşayan herkesin daha iyi yaşama hakkı olduğunu dillendirdik Hedef kitlemiz olan okuyucuların ilgi alanı, bizim ilgi alanımız oldu. Bazen “beni de görün!” diyen yoksul vatandaşlarımızın sesi olmaya, yardım elinin uzatılmasına çaba gösterdik. Her söylediğimizin de sonuna kadar takipçisi olduk. Gazeteler, okuyucusuyla, yazarıyla, muhabiriyle, dizgicisiyle, baskıcısıyla bir ekip olarak çalışır.  8 yıldır bu gazeteye emek veren, okuyan, okutan herkese şükranlarımızı sunuyor, nice yıllara birlikte adım atmayı diliyoruz” şeklinde konuştu.

Borhaber.net olarak Borun Sesi Gazetesi emekçilerini nice yıllar temennisi ile tebrik ediyoruz. 








Editör: TE Bilişim