Bor Ticaret ve Sanayi Odası  yönetim kurulu sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme Niğde il müdürlüğünü ziyaret etti.

 
Bor TSO yönetim kurulu başkanı Emrah Çalapkulu ve yönetim kurulu başkan yardımcısı Nurettin Eriç, Kurum Müdürü Şahin Mercan'ı makamında ziyaret ettiler. Müdürlükte başlayan ziyaret , Niğde Sevgi Evleri ile devam etti. Bor Tso başkanı Çalapkulu ziyaret sırasında yaptığı açıklamada. 


''Ülkemizin Sosyal politikalarında son derece önemli bir kurumu olan SHÇEK Niğde il Müdürlüğünü  ziyaret ettik.  Sevgi evleri ülkenin denge mekanizmalarından birisidir. En müstesna iki kurumdan bir tanesidir ki bunlar Huzur evleri ve çocuk esirgeme kurumlarıdır.


Bu kurumlar ülkenin gücünü gösterirken bir taraftan da toplumda sosyal eşitliği sağlayan bir mekanizmadır. Bu mekanizma iyi çalışırsa balans da yapılmış olur.'' dedi.

Çalapkulu açıklamasının devamında '' BOR TSO olarak sosyal konulara ağırlık vermekteyiz . Tabi ki işimiz ticaret ve sanayi ancak sosyal konuları görmezden gelemeyiz. Çocuk esirgeme kurumunu ziyaret etmek oldukça duygusal ve anlamlıydı . Odamız  Meclisi aileleriyle birlikte tekrar geleceğiz bu çocuklar bizim. Eğitimleri ve öğrenimleri ne kadar başarılı olursa , ne kadar sahip çıkılırsa , ülkemizde aynı oranda büyüyecektir.'' dedi.


Yönetim Kurulu Başkanı Çalapkulu Kurum Müdürü Şahin Mercan 'a kurumlarda ki başarısından dolayı teşekkür ederek ziyareti tamamladı.








Editör: TE Bilişim