Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezi üyeleri, Pozantı’nın Belemedik mevkiinde eşsiz doğa güzellikleri arasında yürüyüş yaptı.

Niğde Belediyesi Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezi üyeleri, Niğde Belediyesi’nin organizesiyle Adana’nın Pozantı ilçesine bağlı Belemedik mevkiinde doğa yürüyüşüne katıldı. Kış mevsiminin ortasında yazdan kalma bir günde gerçekleştirilen etkinliğe katılan bayanlar, eşsiz doğa güzellikleri arasında yürüyüş yapmadın tadını çıkardı.

Niğde Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce 2 yıl önce kurulan Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezi, üyelerine yönelik farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Hafta içi sportif ve sosyal aktivitelerin yapılabildiği Bayanlar Spor Merkezi’nde, üyeler hafta sonu da sosyal faaliyetlerine devam ediyor. Niğde Belediyesi’nin organizesiyle düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliğine Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezi’nin 65 üyesi ücretsiz olarak katıldı.

BAŞKAN AKDOĞAN’A TEŞEKKÜR

Adana’nın Pozantı ilçesine bağlı Belemedik mevkiinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan bayanlar, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür ederek, bayanlara yönelik bu tür ayrıcalık sağlamalarından dolayı mutluluk duyduklarını belirttiler.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Birimi Sorumlusu Murat Turhan ilerleyen dönemlerde mevsim şartlarına göre farklı etkinlikler düzenleyeceklerini ifade etti. 

 

Editör: TE Bilişim