Atlantis Lunapark yaptığı yeni atılımlarla Niğde’nin en büyük eğlence ve sosyal yaşam merkezi oldu.

  

Niğde’de Bor yolu 2. Km’de kurulu Atlantis Lunapark içerisinde barındırdığı sosyal yaşam alanlarıyla Niğde ve çevresinin yaşam merkezi oldu. 

 

Gündüz sabah saatlerinden gece geç vakte kadar hizmet veren Altantis Lunapark her yaş grubu çocuklara, gençlere ve kendini genç hissedenlere  yönelik oyun ve eğlence parklarını barındırıyor. 

 

Son zamanda oyun ve eğlence parkını daha da genişleterek lunapark hizmeti de vermeye başlayan Altantis Park’ta,  trambolin, zıp zıp, çocuk sandal, akülü çocuk arabası, çarpışan araba, çocuk gondol, çocuk dönme dolap, çocuk uçak, kanguru, atlı karınca,  tren, su kayığı gibi her yaş grubu çocukların eğlenebileceği oyun grupları bulunuyor. 

 HER YAŞA GÖRE EĞLENCE GRUBU

Bor yolu üzerinde Niğde’de hizmet veren Atlantis Lunapark’ta çocuklara yönelik eğlence ve oyun gruplarının yanında,  genç, orta yaş gruba,  ailelere yönelik bir çok oyun ve eğlence grubu  bulunuyor.  Günün stresini atmak, eğlenmek isteyen adrenalin tutkunlarının da merkezi olan Atlantis Lunapark’ta,  Go Kart- Atv, Kamikaze, Su botu, Tüfek Atış, Paintball, Carzy Dance, Atla Gezinti, grup etkinlikleri de bulunuyor. 

 

Dostları veya iş arkadaşları ile grup oluşturup,  günün stresini atmak, adrenalin duygusunu yaşamak isteyen grupların uğrak yeri olan Atlantis Park’ta bir yandan çocuklarınızı eğlendirip, onların unutamayacağı anıları paylaşmanın yanında park içinde bulunan fast-food - lokanta da yemek yiyip ardından da çay bahçesinde çaylarınızı yudumlayabilir, go kart yarışlarını keyifle izleyebilirsiniz.














 










Editör: TE Bilişim