Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın kızı Hatice Akdoğan (Aybar), Aybarlar Limited Şirketi Sahibi Mustafa Aybar’ın oğlu Ruçhan Aybar ile hayatını birleştirdi. Niğde Üniversitesi Konser Alanındaki görkemli düğün töreninde genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kıydı. Sıra dışı törende kızının nikahını kıyan Başkan Akdoğan’ın duygusal anlar yaşadığı gözlendi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Şerife Akdoğan’ın kızı Hatice Akdoğan ile Aybarlar Limited Şirketi Sahibi Mustafa Aybar’ın oğlu Ruçhan Aybar’ın, Ömer Halisdemir Üniversitesi Merkez Yerleşke Konser Alanında gerçekleştirilen muhteşem düğün töreninde, genç çiftin mutluluklarına binlerce vatandaş ortak oldu. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve eşi Şerife Akdoğan ile Mustafa Aybar ve eşi Nazan Aybar, alanın girişinde karşıladıkları konuklarla yakından ilgilendi. Muhteşem bir organizasyonla gerçekleşen düğün töreninde, binlerce davetli Hatice ve Ruçhan çiftinin alana girişini ayakta alkışlarken, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okundu. Kur’an tilavetinin okunmasının ardından Mehmet Aslanbaş Hoca’nın yaptırdığı duaya tüm konuklar eşlik etti.

Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Hatice Akdoğan (Aybar) ve Başkent Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu Ruçhan Aybar çiftinin düğün törenine Niğde protokolü tam kadro katılırken, binlerce davetli de genç çifti, mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Mehter Takımı da muhteşem düğüne renk kattı.

BAŞKAN AKDOĞAN’IN DUYGUSAL ANLARI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, bakanlar, üst düzey bürokratlar ve milletvekillerinin, telgraf mesajlarıyla tebrik ettiği Hatice ve Ruçhan çiftinin nikahını, aynı zamanda gelinin babası olan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kıydı. Kızının nikahını kıyarken duygusal anlar yaşayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, gelin ve damada ömür boyu mutluluklar diledi. Başkan Akdoğan, “Yavrularımızın mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur. Kızımın nikahını kıyıyor olmam nedeniyle benim için de sıradışı bir gün, mutlu bir gün. Bu mutlu günümüzde davetimize icabet eden tüm konuklara teşekkür ediyorum” dedi.

Hatice ve Ruçhan çiftinin nikahına, törene katılan Niğde protokolü tam kadro şahitlik etti. AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Vali Vekili Adnan Türkdamar, Garnizon Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ve Niğde protokolünün diğer üyeleri genç çiftin nikah  şahitliklerini yaptı.

Kızı ve damadının nikahını kıyan Niğde Belediye Başkan Faruk Akdoğan, evlilik cüzdanını çifte vermesi için AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’nun eşi Gonca Kavaklıoğlu’nu platforma davet etti. Başkan Akdoğan’a teşekkür eden Gonca Kavaklıoğlu, evlilik cüzdanını gelin Hatice Akdoğan’a (Aybar) teslim ederek, ömür boyu mutluluklar diledi. AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu da çifti tebrik ederek Türk Bayrağı hediye etti.

Muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirilen sıradışı düğün geç saatlere kadar devam etti. Hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından, davetliler genç çifti ve ailelerini tebrik etti.



 
Editör: TE Bilişim