Ulukışla Belediyesi tarafından bu yıl 9.’su düzenlenen kısa adı UTOKS olan Ulukışla Toroslar Kültür ve Sanat Festivali  yine bu sene de renkli geçeceğe benziyor.


 
Haber : Selim GÖKEL


Ulukışla Belediyesi tarafından bu yıl 9.’su düzenlenen kısa adı UTOKS olan Ulukışla Toroslar Kültür ve Sanat Festivali  dolu dolu geçecek.   6 -7  Temmuz 2012 tarihleri arasında yapılacak olan festivalde Pop Star Demet, Nebih Nafile, Seda Bingöl, Cengiz Özkan, ve İsmail Altunsaray konser verecek.


 FESTİVAL CUMA AKŞAMI 19:00'DA BAŞLAYACAK

Ulukışla ilçesi Adliye önünde Cuma günü saat 19:00’da başlayacak festival Cumartesi günü de devam edecek. UTOKS Festivali’nde bir çok sanatçının konserlerinin yanında, Çankaya Belediyesi  HOYTUR Ekibi iki gün boyunca gösteriler yapacak. Sünnet törenin de yapılacağı festival gün boyu çocuk ve misafirlere yönelik animasyon, kukla gösterisi, resim sergisi ve çeşitli eğlenceler düzenlenip havai fişek gösterisi ile son bulacak.

 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ULUKIŞLA’YA GELİYOR

 

Diğer yandan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 7 Temmuz’da Ulukışla’da olacak. Kılıçdaroğlu Ulukışlalı  Eğitim Gönüllüsü Ali Demir’in yaptırmış olduğu öğrenci yurdunun açılışına katılacak. Açılışın Cumartesi günü saat 16:00’da olacağı öğrenilirken, henüz program netleşmedi ancak Kılıçdaroğlu’nun Utoks Festivaline de katılacağı tahmin ediliyor.

 













Ulukışla'ya Gönül Verenlerin Yeri....




Editör: TE Bilişim