Ulukışla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve okul müdürleri, Yılın Kaymakamı seçilen Ferhat Atar'la öğle yemeğinde bir araya geldiler. 

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tertip edilen yemekte, İçişleri Bakanlığı ve Türk İdareciler Derneği tarafından “Yılın Kaymakamı” seçilen Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Okyay, Şube Müdürleri Rahmi Çalışkan ve Ufuk Bulut ile Ulukışla'daki okulların müdürleri bir araya geldiler.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Rahmi Çalışkan katılımcılara Şair Faruk Nafiz Çamlıbel'in Ulukışla Mehmet Paşa Kervansarayı'nda kaleme aldığı "Han Duvarları" şiirini okudu ve "Sayın Kaymakamımızın yılın kaymakamı seçilmesinin gururu ve mutluluğunu yaşarken, bu durum aynı zamanda bizde bir uyandırma etkisi yaptı. Kendilerini Ulukışla eğitim camiamız olarak tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz." şeklinde konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Okyay da, "yılın kaymakamı Sayın Kaymakamımızı tebrik ediyor, kendileri ile çalışmaktan eğitim camiamız adına memnuniyetimi belirtmek istiyorum. Bugün bizlerle bir araya geldikleri için de kendilerine ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Yılın Kaymakamı seçilen Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar da konuşmasında; “ Bu nazik davetinizden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, okul ve kurumlarımızın müdürlerine teşekkürlerimi sunuyorum. Başarılarımız sizlerle birlikte elde edilmiş başarılardır. Elde ettiğimiz bu başarılarda eğitime verdiğimiz önem, destek ve çabalarımızın azımsanamayacak derecede etkisi vardır. Birlikte omuz omuza çalıştığımız ve yürüttüğümüz Ulukışla'nın eğitimine yönelik faaliyetlerimizin ürününü her geçen gün almaktayız. Sizlerin özverili çalışmalarınızla, Ulukışlamızın Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş ve Yükseköğretime Geçiş sınavlarında, hatta KPSS sınavlarında çok belirgin başarılara imza attığına tanıklık etmekteyiz. Ulukışla ilçemizde eğitimle ve siz eğitimcilerimizle sürekli iç içeyiz. Okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle sık sık bir araya gelmekteyiz. Buradan değerli öğretmen arkadaşlarımıza, öğrencilerimize ve velilerimize selamlarımı iletiyorum. Sizlerle bugün burada birlikte olmaktan büyük memnuniyet ve mutluluk duyduğumu belirtiyor, hepinize teşekkür ediyorum’ dedi.

Daha sonra Kaymakam Ferhat Atar ve Milli Eğitim yöneticilerinin hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından yemekli toplantı sona erdi.


Editör: TE Bilişim